Ελλάδα

Δολοφονία Μακρή: Ο εκτελεστής του έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή

Δολοφονία Μακρή: Ο εκτελεστής του έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή
Εξελίξεις για στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον 31χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε προπόνηση σκοποβολής σε νόμιμα και αυτοσχέδια σκοπευτήρια στη Σόφια της Βουλγαρίας, πριν αλλά και μετά από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Αυτό αποκάλυψε στην κατάθεσή του, φίλος του Βούλγαρου κατηγορούμενου, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με του στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου, την ημέρα σύλληψής του, σε παραλιακό ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Ο άντρας κατέθεσε ότι ο Βούλγαρος αν και άνεργος έκανε ακριβές αγορές και του άρεσε η πλούσια ζωή, ενώ όταν έφτασαν στη χώρα μας τον κλείδωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

O επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής


Από εδώ και πέρα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, τα οποία ίσως αποτελέσουν επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία ενοχής του.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Βούλγαρος συλληφθείς για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ετοιμαζόταν να εκτελέσει νέο συμβόλαιο θανάτου, εξαιτίας των καινούργιων ρούχων με τις ετικέτες που βρέθηκαν στο δωμάτιό του, ενώ ερευνούν αν τα ταξίδια που είχε κάνει στην χώρα μας έχουν συμπέσει με δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα – «Κάθε μέρα τον βλέπω μπροστά μου»

Σε κλάματα ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρή με αφορμή τη σύλληψη 31χρονου Βούλγαρου. Η αστυνομία συνέλαβε τον 31χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και σύμφωνα με τις αρχές εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου.

Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και είπε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα και είπε χαρακτηριστικά:

«Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Βικτώρια Καρύδα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments