Ελλάδα

Λάρισα: Σκότωσαν αδέσποτο σκύλο με αλυσοπρίονο – Σκληρές εικόνες

Λάρισα: Σκότωσαν αδέσποτο σκύλο με αλυσοπρίονο – Σκληρές εικόνες
Η απόλυτη φρίκη στη Λάρισα με έναν σκύλο να βρίσκεται νεκρός από αγνώστους με τη χρήση αλυσοπρίονου.

Ένα αδέσποτο σκυλάκι θανατώθηκε από αγνώστους στη Λάρισα με τη χρήση αλυσοπρίονου. Την αποκάλυψη έκανε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος”, ο οποίος στην σελίδα του στο Facebook πόσταρε το γεγονός και φωτογραφίες του άτυχου τετράποδου.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο το αδέσποτο βρέθηκε στο Πάρκο Τζαμί, από κάποιον φιλόζωο που το τάιζε. Διαπιστώθηκε ότι η πληγή του είναι από πριόνι. Δυστυχώς ο κτηνίατρος δεν μπόρεσε να σώσει το άτυχο ζώο.

Ο Σύλλογος παροτρύνει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να ειδοποιήσει το Α.Τ. Τυρνάβου ή τον ίδιο τον Σύλλογο.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν:

Να αναφέρουμε, ότι πλέον η κατάσταση με τους… ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν κακό στα αδέσποτα ζώα έχει ξεφύγει.

Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα βαρβαρότητας είναι και αυτό μιας γυναίκας στην Κρήτη, η οποία δημοσίευε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνταγές για  για φόλες σε γάτες.

Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Facebook περιγράφει αναλυτικά την συνταγή με την οποία σκοτώνει γάτες και στη συνέχεια απαντά σαρκαστικά σ’ αυτούς που την κριτικάρουν. Εκτός αυτού, παρότρυνε μάλιστα τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η ίδια, υποχρεώθηκε να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να κλείσει τον λογαριασμό της ενώ έχει ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

  • Δείτε τι είχε ποστάρει:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments