Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/4/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις σήμερα για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/4/19).

ζώδια κριός

Αντί να πιέσεις τα πράγματα, καλύτερα ν’ αφήσεις μια συγκεκριμένη κατάσταση, ανοιχτή. Αυτό θα σου επιτρέψει μια μελλοντική συζήτηση, σε πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε μαζί με τον εραστή σου, να αποκαταστήσετε την ειρήνη στη σχέση σας, συζητώντας το θέμα λογικά και ήρεμα. Κάντε αυτή τη στιγμή, μια στιγμή συμφιλίωσης, φροντίζοντας να είστε συνεργάσιμοι μεταξύ σας…. και μην επιτρέπετε σε πεισματάρικες συμπεριφορές, να δημιουργούν αρνητικό κλίμα.

ζώδια ταύρος

Οι αλλαγές στη σχέση σου, θα είναι πιο αισθητές αυτή τη στιγμή. Πιθανώς επειδή αφήνεις πίσω σου ξεπερασμένες συνήθειες και συμπεριφορές που δεν υποστηρίζουν το παθιασμένο μέλλον που θέλεις.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να πετύχεις γρήγορα τις θετικές αλλαγές, επειδή θα πάρουν χρόνο.

Καλά κάνεις και εγκαταλείπεις, ό, τι δεν σ’ εξυπηρετεί πλέον, επειδή νέα παραδείγματα και περιπέτειες, αναμφίβολα θα είναι πιο δελεαστικές.

ζώδια δίδυμοι

Πιστεύεις πως μπορείς να κρατήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, κρυφά από τον εραστή σου, αλλά δεν καταλαβαίνεις πόσο καλά σε ξέρει. Η εξέλιξη της σχέσης σου, εξαρτάται από τις ειλικρινείς σου αποκαλύψεις. Και πρέπει να τις κάνεις τώρα. Αυτό, όχι μόνο θα σε απαλλάξει από το βάρος των κρυμμένων μυστικών σου, αλλά θα δείξεις και στον εραστή σου, πόσο τον εμπιστεύεσαι.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να θέσεις υπό αμφισβήτηση την ειλικρίνεια του πόσο επικεντρωμένη είσαι στις ευθύνες και τους στόχους σου, με αποτέλεσμα η συναισθηματική σου ζωή να είναι στο πίσω κάθισμα. Ή μήπως ο εραστής σου έχει επικεντρωθεί με έμφαση και στα δύο; Η ερωτική σας ζωή επηρεάζεται….και πιθανότατα φταίει ο ένας από τους δυο σας. Μην αφήσετε αυτή την ανθυγιεινή εμμονή, να κλιμακωθεί. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, αν το αφήσετε. Και θα φταίτε και οι δύο γι’ αυτό.

ζώδια λέων

Νιώθεις την αγάπη; Φαίνεται πως έχεις πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου, πρόθυμους να σου υπενθυμίσουν, πόσο αγαπημένη και λατρεμένη είσαι. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό δεν πρέπει να σ’ εμποδίσει ώστε να επανασυνδεθείς μ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε τα λόγια αγάπης, θα σε αγγίξουν λίγο παραπάνω, αν είχε πρόσφατα δημιουργηθεί κάποια ένταση στη σχέση σου.

ζώδια παρθένος

Ό, τι σε έκανε διστακτική για την δημιουργία μιας σχέσης, θα εξαφανιστεί σύντομα. Μπορεί να νιώθεις πως θέλεις να κάνεις τεράστια άλματα προς το παθιασμένο σου δυναμικό και όχι να κρυφτείς πίσω από ένα αυτό- επιβαλλόμενο εμπόδιο. Διαθέτεις το πάθος, για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, με πολλούς κι ευχάριστους τρόπους τώρα. Μήπως είναι η στιγμή που περίμενες;

ζώδια ζυγός

Μην ανησυχείς αν η αυτοπεποίθησή σου βουλιάξει ανεξήγητα σήμερα, γιατί συμβαίνει σε όλους μας, κάποιες στιγμές στη ζωή μας. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει μια σχέση μεταξύ του, τί σε κατέβαλλε και του, τι συμβαίνει στην ερωτική ζωή σου. Ιδιαίτερα επειδή νιώθεις πως ο εραστής σου σε υποτιμάει. Αυτό σου προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία να του μιλήσεις για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου… γιατί η καταστολή τους, δεν βοηθάει κανέναν από τους δυο σας.

ζώδια σκορπιός

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που θέλεις η σχέση σου να είναι ζωηρή και δραστήρια. Μετά υπάρχουν κάποιες άλλες, που θέλεις να πράγματα να επιβραδύνουν, για να είναι πιο διαχειρίσιμα. Τα ρομαντικά θέματα, μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σου, ειδικά αν θέλεις αποδείξεις, πως τα συναισθήματά σου, ανταλλάσσονται. Αν νιώθεις ότι αρκετά έχεις κάνει για το ταίρι σου, τότε δε θα είναι και τόσο κακό να κάνεις πράγματα που να ταιριάζουν και στις δικές σου ανάγκες…. Έτσι για αλλαγή.

ζώδια τοξότης

Μπορεί εύκολα σήμερα, να αφήσεις μία μικρή ενόχληση στην σχέση σου να κλιμακωθεί ή να την πάρεις, πολύ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να επικεντρωθείς με τον εραστή σου, περισσότερο σ’ αυτό που έχετε δημιουργήσει, αντί να υποχωρήσεις, πιστεύοντας πως δε βρίσκεστε, στην ίδια σελίδα. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις πού θέλεις να είσαι ερωτικά, μοιράσου τα οράματά σου για το μέλλον της σχέσης σας, γιατί θα μπορούσε να είναι η κόλλα που σας ενώνει.

ζώδια αιγόκερως

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει τη λέξη «εγκράτεια «, τότε πιθανότατα, είσαι εσύ. Επειδή όμως μπορεί να ήσουν πολύ επιρρεπής στις σπατάλες τώρα τελευταία, ήρθε η στιγμή να φρενάρεις σε κάτι που βίωσες και αφορά τα ερωτικά σου. Οι λόγοι για τους οποίους επιβραδύνεις κάτι, είναι γιατί θέλεις να διασφαλίσεις πως θα παραμείνει μια εξαιρετική εμπειρία. Ο εραστής σου, όμως, πρέπει να διαβεβαιωθεί γι’ αυτό.

ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να βρεις την ιδανική λύση για το πρόβλημα του εραστή σου, αλλά θα χρειαστεί να δεχτείς ότι απέχει πολύ, απ’ αυτό που θεωρεί ο ίδιος ιδανικό. Θα μπορούσες να βάλεις τη μοναδική σου σφραγίδα, σε κάτι που ίσως χρειάζεται να είναι πιο προσωπικό για τον αγαπημένο σου. Δώσ’ του την ευκαιρία να χειριστεί με το δικό του τρόπο την κατάσταση. Μπορεί να είναι εποχή, που μια παραδοσιακή ή απλή προσέγγιση, να είναι ή καλύτερη ή τη ταχύτερη λύση.

ζώδια ιχθύες

Η ιδέα να ξεκινήσεις μια ρομαντική περιπέτεια ή να ρισκάρεις, θα μπορούσε να σου φανεί πολύ ελκυστική. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι, ότι χρειάζονται δύο για ταγκό και θα θελήσεις ν’ αναλάβεις το προβάδισμα ή την πρωτοβουλία σε κάτι, που χρειάζεται η συμμετοχή και των δυο σας. Άδραξε αυτή την ευκαιρία για να συνεργαστείτε…. επειδή ο ουρανός επιμένει ότι μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας εμπνέει, και να παρακινεί και τους δυο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments