Αυτοκίνητο

Η Peugeot κάνει στροφή προς την ηλεκτρική έκδοση του νέου 208

Η Peugeot κάνει στροφή προς την ηλεκτρική έκδοση του νέου 208
Το επόμενο στοίχημα της Peugeot είναι η στροφή προς την ηλεκτρική έκδοση του νέου 208, μαζί με plug-in υβριδικές εκδόσεις των 508 και 3008.

Είναι γνωστό ότι η Peugeot αποτελεί την κινητήρια δύναμη του γκρουπ PSA, με τα μοντέλα 3008 και 5008 να έχουν γίνει διεθνείς επιτυχίες πραγματοποιώντας μεγάλο όγκο πωλήσεων.

Σε αυτές τις επιτυχίες δεν θα πρέπει να προσπεράσουμε και τις αυξημένες πωλήσεις των 2008, 208 και 308 που ανεβάζουν ακόμη υψηλότερα την γαλλική εταιρεία.

Το επόμενο στοίχημα της Peugeot, ως επικεφαλής του γκρουπ, είναι η στροφή προς την ηλεκτρική έκδοση του νέου 208, μαζί με plug-in υβριδικές εκδόσεις των 508 και 3008.

Στο πλάνο της εταιρείας είναι να μην υπάρξει πολύ μεγάλη διαφοροποίηση από τα μοντέλα του ήδη κυκλοφορούν, καθώς δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφοροποίηση ως προς τις διαστάσεις, ενώ – εκτός των άλλων – θα είναι και το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.

Βάση των συγκεκριμένων πλάνων, αναμένεται τα επόμενα πέντε με έξι χρόνια η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων θα κινηθεί ιδιαίτερα ανοδικά, με τον τομέα της υποδομής να αποτελεί -ίσως- το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη.

  • Η Peugeot κάνει στροφή προς την ηλεκτρική έκδοση του νέου 208
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments