Ελλάδα

Τραγουδιστής… δραπέτης: Έκανε καριέρα 17 χρόνια δίχως να τον καταλάβει κανείς (pics)

Τραγουδιστής… δραπέτης: Έκανε καριέρα 17 χρόνια δίχως να τον καταλάβει κανείς (pics)
Έβγαζε το ψωμί του ως τραγουδιστής, αλλά κανείς δεν ήξερε (μέχρι πρότινος) ότι ήταν δραπέτης από το 2002.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται πλέον ένας τραγουδιστής που όπως αποδείχθηκε ήταν δραπέτης. Ένας τυπικός έλεγχος από την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας έφερε στο φως μια ιστορία που είναι… δύσκολο να την πιστέψει κάποιος.

Ο 45χρονος Κ.Γ  ήταν πολυπράγμων, καθώς τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος- παρουσιαστής διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού. Εν τέλει, από τον έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002.

Τότε, είχε κατορθώσει να αποδράσει και να συνεχίσει τη ζωή του, μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φυσικά, στα 17 χρόνια που μεσολάβησαν από το γεγονός μέχρι τον εντοπισμό του, ο άνδρας αυτός δεν έκανε και πολλά για να σβήσει τα ίχνη του. Εμφανίστηκε στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών, ενώ στο παλμαρέ του κατέγραψε εκατοντάδες εμφανίσεις.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Τότε, για να γίνει πιστευτός στους επιχειρηματίες, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή).

Έτσι κατόρθωσε ν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε διαρκές παρόν στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments