Πολιτική

Έξαλλος ο Στέφανος Τζουμάκας – Έκλεισε το τηλέφωνο on air

Έξαλλος ο Στέφανος Τζουμάκας – Έκλεισε το τηλέφωνο on air
"Είστε πουλημένοι, δεν είστε σοβαροί", φώναζε ο Στέφανος Τζουμάκας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο.

Επεισοδιακή η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του “Πρώτου Θέματος” με αφορμή την απόφασή του να συνταχθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και την παρουσία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Γαλάτσι, το περασμένο Σάββατο (6/4/19).

Ο κ. Τζουμάκας “εξερράγη” στην πρώτη, κιόλας, ερώτηση που του έγινε από τον Μάκη Πολλάτο ο οποίος “μετέφερε” ερώτημα ακροατή «γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;».

«Γιατί δεν είστε σοβαρός» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τζουμάκα. «Υπάρχουν λούμπεν στη χώρα» συνέχισε με ειρωνικό ύφος ο κ. Τζουμάκας, ο οποίος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους σε έντονο ύφος είπε: «Ρωτήστε πολιτικά και όχι ξεκατινιάσματα της γειτονιάς». «Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι», συνέχισε στο ίδιο ύφος, ενώ όταν ρωτήθηκε να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Θα σοβαρευτείτε;».

Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Τζουμάκας – Φωτογραφία twitter


Ο κ. Τζουμάκας σε έντονο ύφος είπε ξανά: «Δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω». ενώ τόνισε «το 2010 η τότε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έβαλε τη χώρα σε μια καταστροφή με το Μνημόνιο και η ηγεσία του Σαμαρά συνέχισε την σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική».

Καταληκτικά, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του «Πρώτου Θέματος», λέγοντας «είστε πουλημένοι» και έκλεισε το τηλέφωνο. Την συνέντευξη πήραν ο Μάκης Πολλάτος και Γιάννης Μακρυγιάννης

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments