Ελλάδα

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαζί κηδεύτηκαν ο πατέρας και ο 4χρονος γιος του (vid)

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαζί κηδεύτηκαν ο πατέρας και ο 4χρονος γιος του (vid)
Γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Κηδεύτηκαν ο 4χρονος Βασιλάκης και ο πατέρας του.

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Στο νεκροταφείο Παλλήνης παίχτηκε την Τρίτη (9/4/19) η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη το πρωί της Κυριακής (7/4/19), όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας ενός 4χρονου αγοριού και της αυτοχειρίας του 27χρονου πατέρα του.

Στο δημοτικό κοιμητήριο Παλλήνης βρέθηκαν η άτυχη μητέρα και οι συγγενείς της προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε σύζυγο και παιδί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από δική της επιθυμία τάφηκαν μαζί.

Σημειώνεται, ότι στο χώρο του νεκροταφείου υπήρξε από νωρίς διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να μην υπάρξει ένταση, ενώ λόγω του γεγονότος ότι το 4χρονο αγόρι δεν είχε βαπτιστεί δεν έγινε για εκείνο εξόδιος ακολουθία στην εκκλησία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 4χρονου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η μητέρα του 4χρονου αγοριού. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα κάποια στιγμή δεν άντεξε και λιποθύμησε, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα της να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο παιδοκτόνος

Φωτογραφία Eurokinissi – Γιώργος Κονταρίνης


«Συγγνώμη» για τη δολοφονία του 4χρονου παιδιού του φέρεται να ζητά ο 27χρονος παιδοκτόνος σε σημείωμα που άφησε πίσω του πριν αυτοκτονήσει.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πόνεσε», έγραφε στο σημείωμά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Η καταγγελία της θείας του παιδιού

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε πως ο 27χρονος την ξυλοκοπούσε, και αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε.

Από την πλευρά της, η θεία του 4χρονου παιδιού, που το βρήκε δολοφονημένο στο κρεβάτι του, ξέσπασε μιλώντας στον Alpha: «Το χτύπαγε το παιδί, βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει, μέχρι δαγκωνιά είχε στην πλατούλα του το παιδί, το καταλαβαίνετε;».

Η ίδια ανέφερε: «Του έλεγε, θα βάλεις μυαλό; Κι αυτός δεν έβαζε μυαλό, ήταν τρελός, τρελός. Μας πήρε το παιδί μας».

Η γιαγιά του άτυχου παιδιού δήλωσε: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουνε παιδάκια και κακοποιούνται από τους άνδρες τους να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του σταθμού, η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να της πάρουν κανονική κατάθεση, καθώς λιποθυμά διαρκώς. Τους είπε μόνο ότι έφυγε από το σπίτι λόγω του βίαιου χαρακτήρα του 27χρονου και έβλεπε το παιδί μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments