Lifestyle

Homecoming: Η ταινία της Μπιγιονσέ έρχεται στο Netflix (vid)

Homecoming: Η ταινία της Μπιγιονσέ έρχεται στο Netflix (vid)
Το ντοκιμαντέρ "Homecoming" θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 19 Απριλίου και θα παρουσιάζει μια αναλυτική ματιά στην ιστορική εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο φεστιβάλ μουσικής Coachella.

Το «Homecoming» παρουσιάζει μια αναλυτική ματιά στην ιστορική εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο φεστιβάλ μουσικής Coachella το 2018 που απέδωσε φόρο τιμής στα κολέγια και πανεπιστήμια όπου ιστορικά φοιτούν μαύροι (historically black colleges and universities).

Με διάσπαρτα αυθόρμητα στιγμιότυπα και συνεντεύξεις που δείχνουν λεπτομερώς την προετοιμασία και την ισχυρή πρόθεση πίσω από το όραμά της, το «Homecoming» αποκαλύπτει το συγκινητικό ταξίδι από το δημιουργικό στάδιο έως τη μετατροπή του σε πολιτιστικό κίνημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο φεστιβάλ μουσικής Coachella χαρακτηρίστηκε από πολλούς ιστορική καθώς ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε ως πρώτο όνομα στη λίστα από μια σειρά καλλιτεχνών στο Coachella, το οποίο κάθε χρόνο κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Μπιγιονσέ εμφανίστηκε, κατεβαίνοντας από την κορυφή μιας χρωματιστής πυραμίδας, με τα μαλλιά της να ανεμίζουν.

Για την πρώτη της εμφάνιση διάλεξε να φορέσει ένα τζιν σορτσάκι συνδυασμένο με κίτρινο φούτερ και γούνινες μπότες του οίκου Saint Laurent. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής ήταν η πρώτη της επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνιδα, το «Crazy in Love», από το 2003.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 17 Απριλίου 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments