Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/4/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 • ζώδια κριός

Ο ουρανός επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τις αξίες σου. Οι αλλαγές που νιώθεις να συμβαίνουν, σε ωθούν να σκεφτείς τρόπους για να βρεθεί ισορροπία, ανάμεσα στο αν πρέπει οι εξελίξεις να εκδηλωθούν μόνες τους ή πρέπει να τις πιέσεις. Αν δείξεις εμπιστοσύνη στη βαθιά και ειλικρινή σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, τότε μπορείς να μετατρέψεις την αστάθεια στα ερωτικά σου, σε μια κατάσταση που θα μπορείς να διαχειριστείς.

 • ζώδια ταύρος

Ένα καταπιεσμένο σου συναίσθημα, μπορεί να ενταθεί. Και θα ήταν χρήσιμο να στραφείς μέσα σου, για να καταλάβεις, γιατί συμβαίνει τώρα.

Εξετάζοντας στον εαυτό σου, θα καταλάβεις γιατί αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι ή γιατί αντιδράς μ’ αυτόν τον συναισθηματικό τρόπο.

Ό, τι και αν είναι, θέλει να αναδυθεί. Και όσο συντομότερα το καταλάβεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου, μ’ αυτή την παθιασμένη ενέργεια.

 • δίδυμοι

Ρομαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν στα πιο εκπληκτικά μέρη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να εξοικειωθείς και με τις ρομαντικές και συναισθηματικές ανάγκες που εξελίσσονται ή αλλάζουν. Η βαθύτερη, συναισθηματική σου εκπλήρωση, εξαρτάται από την προτεραιότητα που θα δώσεις, σ’ αυτό που ξέρεις πως χρειάζεσαι… κι όχι σ’ αυτό που έχεις πείσει τον εαυτό σου, πως θέλεις. Ο εντοπισμός της διαφοράς, θα σε οδηγήσει στο να θέσεις τις ανάγκες σου πρώτα ή στην επιθυμία σου, για περισσότερες απαντήσεις.

 • ζώδια καρκίνος

Θα μπεις στον πειρασμό να αποκαλύψεις τον εαυτό σου, με το σέξι και αυθόρμητο τρόπο σου. Ειδικά αν νιώθεις κουρασμένη από τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί ή από τη σοβαρότητα της σχέσης σου, αυτή την περίοδο. Όσο πιο χαλαρή και ανοιχτή είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σκεφτείς και να νιώσεις. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς, από μια πρόταση ή μια προσφορά του συντρόφου σου.

 • λέων

Ένα οικονομικό θέμα, μπορεί ακόμα να αιωρείται πάνω από τη σχέση σου. Και σε ωθεί να το αναγνωρίσεις ή να το συζητήσεις με τον εραστή σου. Ωστόσο, μια τέτοια σοβαρή συζήτηση, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι που θα σε ενθουσιάσει ή θα σε κάνει πολύ αισιόδοξη. Μία ιδέα θα παρακινήσει εσένα και το σύντροφό σου, να ξεκινήσετε ένα κοινό έργο. Αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι με τα κοινά οικονομικά σας, και να μην ονειροβατείτε.

 • παρθένος

Μια εκπληκτική ανταπόκριση ή αντίδραση από τον αγαπημένο σου, θα σε κάνει να χαμογελάσεις… και θα ξαναφτιάξει το κέφι σου. Μπορεί να ξέρεις, πόσο βαθιά είναι η σχέση σου με τον εραστή σου και αισθάνεσαι δικαιολογημένα ενθουσιασμένη, σχετικά με τις προσφερόμενες δυνατότητες από τη διαμόρφωση μιας βαθύτερης, κι ενδεχομένως πιο πνευματικής σύνδεσης. Μπορεί να συμβεί.

 • ζυγός

Μια λεπτομερής εξέταση μπορεί να χρειαστεί, για την εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορεί να είσαι τόσο ενθουσιασμένη ή επικεντρωμένη στο τελικό αποτέλεσμα, που παραβλέπεις τις λεπτομέρειες ή τις πιο μπερδεμένες πλευρές, αυτού που θέτεις σε ισχύ. Η ισορροπία μπορεί να είναι απαραίτητη, ανάμεσα στο πάθος και τον ρεαλισμό. Αλλά θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πολύ σέξι, αν εφαρμοστεί ένας πολύ μικρός περιορισμός….. όπου χρειάζεται. Μόνο για τώρα.

 • σκορπιός

Το δυναμικό μυαλό σου, θα δημιουργήσει μερικές ζωντανές φαντασιώσεις. Και κάποιες απ’ αυτές μπορεί να είναι πιο ρεαλιστικές ή εφικτές από όσο πιστεύεις. Θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια, γι’ αυτά που θα χρειαστείς, ώστε να μετατρέψεις το ένθερμο όραμά σου σε κάτι απτό. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί! Γι’ αυτό…. τόλμησε να ονειρευτείς!

 • τοξότης

Ένα συναισθηματικό ή πιθανώς ένα φυσικό όριο ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα καταργηθεί. Γιατί είσαι πιο πρόθυμη τώρα, να εξετάσεις, τι μπορείτε να μοιραστείτε περισσότερο μεταξύ σας. Είτε πρόκειται για χρήματα, είτε για κάτι πιο ενδιαφέρον και οικείο, αν ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον, θα ενισχύσετε τη σχέση σας.

 • αιγόκερως

Αν έχουν κορυφωθεί οι εντάσεις στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις, πως έφτασε στο τέλος της…. ή πως δεν έχεις τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις. Η αρχική σου αντίδραση, θα είναι να απομακρυνθείς εντελώς από το δύσκολο σενάριο. Αλλά γνωρίζεις, ότι αυτό δεν θα βοηθήσει στην επίλυσή του. Τώρα χρειάζεται μια δύσκολη ή μια ευαίσθητη συζήτηση ανάμεσά σας. Και όσο γρηγορότερα συμβεί, τόσο το καλύτερο.

 • υδροχόος

Ένα σχέδιο αυτό βελτίωσης, μπορεί να είναι ιδανικό, αλλά θα ήταν πιο ευχάριστο αν το ξεκινούσες, μαζί με τον εραστή σου. Αντί να εστιάζεις αποκλειστικά στις ανάγκες σου, προσπάθησε να βάλεις και το ταίρι σου σ’ αυτό το πλάνο. Μπορεί να πρόκειται για ένα νέο καθεστώς γυμναστικής, ή για να μάθετε πώς ν’ απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις. Να ξέρεις, πως η μεταξύ σας συνεργασία και υποστήριξη θα φέρει όχι μόνο καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα έρθετε και σαν ζευγάρι, ακόμη πιο κοντά.

 • ιχθύες

Η σχέση σου, έχει φανταστικές δυνατότητες να εμβαθύνει ή να ενισχυθεί αυτή τη στιγμή και αυτό έχει πολλά να κάνει, με την ειλικρίνεια που υπάρχει ανάμεσά σας. Μια θαυμάσια ευκαιρία για να βάλετε τη σχέση σας, σε πιο σταθερές βάσεις και συμφωνώντας να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον με νέους, ισορροπημένους τρόπους, θα κάνει τη διαδικασία της οικειότητας, ακόμα πιο ξεχωριστή. Προσπαθήστε και οι δύο να δεχτείτε με ενθουσιασμό ό,τι σας φαίνεται καινούργιο ή άγνωστο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play