Αθλητισμός

Όταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 24 στα 25 τρίποντα (vids)

Όταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 24 στα 25 τρίποντα (vids)
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δε θα πατήσει ξανά παρκέ, αλλά έχει αφήσει πίσω του μια καριέρα που έγραψε ιστορία. Και τα βίντεο με πρωταγωνιστή εκείνον θα μας κάνουν πάντα να... χαζεύουμε.

Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Μάβερικς αγωνίστηκε κόντρα στους Σανς για τελευταία φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό του Ντάλας. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αποθέωσης ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σανς και περνάει πλέον στο πάνθεον της ιστορίας όχι μόνο των Μάβερικς αλλά και του NBA.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Νοβίτσκι πήρε το μικρόφωνο συγκινημένος και απευθυνόμενος στους φίλους των Μαβς είπε: «Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου».

Παρόντες στις μεγάλες αυτές στιγμές ήταν οι Λάρι Μπερντ, Σκότι Πίπεν, Σον Κεμπ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντέτλεφ Σερμπφ που μίλησαν όλοι με τα καλύτερα λόγια πάνω από όλα για τον άνθρωπο Νοβίτσκι ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Κορυφαία του στιγμή ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011 με του Μάβερικς ενώ στους τελικούς είχε αναδειχθεί μάλιστα και MVP.

Ο Νοβίτσκι επιλέχθηκε στο Νο9 του ΝΒΑ Draft του 1998 από τους Μπακς και παραχωρήθηκε την ίδια ημέρα στο Ντάλας για χάρη του Ρόμπερτ Τρέιλορ. Από τότε δεν άλλαξε ποτέ ομάδα και δίκαια μπορεί να θεωρεί ο κορυφαίος στην ιστορία των Μάβερικς.

Πριν από λίγους μήνες, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε μια προπόνηση των Μαβς είχε… τρελάνει όλο τον κόσμο. Επιχείρησε 25 σουτ τριών πόντων από πέντε διαφορετικές θέσεις, πετυχαίνοντας τα 24 απ’ αυτά!

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments