Αθλητισμός

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-0

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-0
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Στα ευρωπαϊκά εγκαίνια στο «παλάτι» του Λονδίνου, η Τότεναμ φρόντισε να αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο τους οπαδούς της.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι:  H Τότεναμ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτι στον νέο γήπεδο της για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Σον εγκαινίασε το γήπεδο με ένα απίθανο γκολ. Ο Νοτιοκορεάτης πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει άουτ και με φοβερή ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής με τον ρέφερι να συμβουλεύεται το VAR το οποίο έδειξε πως η μπάλα δεν είχε βγει και μέτρησε κανονικά το γκολ.

Ωστόσο, το χειρότερο πρόβλημα που θα μπορούσε να της τύχει πρέπει να αντιμετωπίσει η Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 56’.

Σε μια προσπάθεια του Άγγλου φορ να διεκδικήσει την μπάλα στη γραμμή του πλαγίου άουτ, το πόδι του πάτησε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης των Λονδρέζων να αποχωρήσει υποβασταζόμενος στο 56’ και στη θέση του να περάσει ο Μόουρα.

Η Σίτι έφτασε να έχει κατοχή πάνω από 60%, πατούσε περισσότερο περιοχή, αλλά μέχρι το 75’ δεν απείλησε ουσιαστικά τον Γιορίς.

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά το έκανε ανορθόδοξα. Μάλιστα, η Τότεναμ θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Σον, όμως ο Έντερσον λειτούργησε όποτε χρειάστηκε.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ροζ, Γουίνκς (81′ Γουανιάμα), Έρικσεν, Σισοκό, Σον, Άλι (87′ Γιορέντε), Κέιν (58′ Μόουρα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκιουντογάν, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (89′ Ντε Μπράινε), Μαχρέζ (89′ Σανέ), Στέρλινγκ, Αγκουέρο (71′ Ζεζούς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments