Μedia

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι εφιαλτικές στιγμές στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ – Η συγκινητική εξομολόγησή της στην “Αυτοψία”

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι εφιαλτικές στιγμές στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ – Η συγκινητική εξομολόγησή της στην “Αυτοψία”
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Αντώνη Σρόιτερ.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, «Αυτοψία», θα μιλήσει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Το μοντέλο που βρέθηκε στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ, θα περιγράψει για πρώτη φορά την «ιστορία» της και όσα βίωσε.

Στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ όμως συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της και μεταφέρθηκε απευθείας σε κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης 27 ετών.

Η κοκαΐνη άνηκε σε παιδικό της φίλο

«Ο Πέτρος μου είπε : “Ορίστε η τσάντα είναι εδώ”. Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Ο Πέτρος την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει , άνοιξα τα φερμουάρ , είδα ότι ήταν καινούργια.

Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του», εξηγεί και συνεχίζει περιγράφοντας την στιγμή της σύλληψής της: «Είχα πάθει σοκ… έκλαιγα… . Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρισκόταν τα ναρκωτικά στην τσάντα.»

Οι στιγμές στη φυλακή

Η Ειρήνη πέρασε 17 μήνες μέσα στις φυλακές του Χονκ Κονγκ και όπως ο καθένας φαντάζεται, δεν ήταν καθόλου εύκολο: «Είχα δει τα πάντα. ..Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “τι θέλεις; πες μου τι θέλεις; θέλεις να σε χτυπήσω;” Και με βρίζανε», λέει.

Η στιγμή της αθώωσής της

Όπως αναφέρει, η στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι αυτή που άκουσε τους ενόρκους του δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ να ανακοινώνουν την ετυμηγορία τους για την αθωότητά της: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου , καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!», περιγράφει.

Στον Αντώνη Σρόιτερ θα μιλήσει και ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Στην κάμερα της «Αυτοψίας» μιλά και ο συνήγορός της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, που εξομολογείται πως ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση στην άλλη άκρη του κόσμου επειδή συγκινήθηκε από την επιπολαιότητα της κοπέλας που εμπιστεύθηκε και παρασύρθηκε λάθος ανθρώπους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments