Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Πέμπτη (11/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Πέμπτη (11/4/19)
Ερωτική Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Πέμπτη (11/4/19).

Ερωτική Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 27. Το Γράμμα ( 07 Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτική ένταση
  • Αισθηματικές εξηγήσεις
  • Οικονομική άνεση

Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι μέρες έχουν εκπλήξεις όλων των ειδών για εσάς και μάλλον τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο, για να ξεκαθαρίσετε με το συντροφικό σας έτερο.

Ταύρος

Είστε τώρα έτοιμοι, για να μιλήσετε έξω από τα δόντια στο άτομο που σας φλερτάρει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλλον δεν βλέπετε κάποια εξέλιξη,

Δίδυμοι

Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την κοινωνική σας ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σας, που τώρα σας βάζουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλα θα βελτιωθούν.

Καρκίνος

Αυτός ο νέος έρωτας, που κινείται μέσα στην ζωή σας, ήδη σας έχει αλλάξει την φιλοσοφία, και πιθανόν και να πρέπει τώρα να μιλήσετε και πιο σοβαρά.

Λέων

Δεν έχετε πεισθεί για την αγάπη που δηλώνει ότι ακόμη έχει μέσα του ο πρώην σας, ζητώντας μια επανασύνδεση. Μάλλον θέλετε και εσείς τον χρόνο σας.

Παρθένος

Αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας, καλό είναι τώρα να μην τα επαναλάβετε. Υπάρχουν καταστάσεις, που σας κάνουν να φύγετε από τα παλιά!

χαρτομαντεια Ζυγός

Πολλές τελικά οι πληροφορίες που σας έρχονται για τον άνθρωπο που αγαπάτε, και τώρα μπορείτε να αξιολογήσετε και εσείς τι θέλει αυτός από εσάς.

Σκορπιός

Αυτά που έχετε συμφωνήσει και συζητήσει με τον αγαπημένο σας, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά και να βρείτε επαφή καλύτερη.

Τοξότης

Οι διπλές μπερδεμένες καταστάσεις και τα ψέματα, τελικά σας έχουν αποδιοργανώσει. Εσείς μόνο θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον σας!

Αιγόκερως

Όλα αυτά που έχετε κάνει και ζήσει στο παρελθόν σας, είναι και οι σωστές εμπειρίες που σας έχουν κάνει στο τώρα σας πιο σοβαρούς και πιο ώριμους.

Υδροχόος

Τα φλερτ πάνε και έρχονται και μάλλον πρέπει να δείτε εσείς πλέον, ποιος από όλους αυτούς που είναι γύρω σας, μπορεί να γίνει το ταίρι σας.

Ιχθείς

Οι χρόνοι σας είναι λόγω εργασίας, πιο πιεσμένοι, αλλά θα πρέπει να δώσετε και παραπάνω σημασία και φροντίδα και στην οικογένεια σας. Το χρειάζεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments