Αθλητισμός

Βασιλειάδης: “Μάχη με τον χρόνο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου με VAR”

Βασιλειάδης: “Μάχη με τον χρόνο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου με VAR”
Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου με τη χρήση VAR, άφησε ανοικτή ο Γιώργος Βασιλειάδης.

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ξεκαθάρισε μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη και τη Sportexpo, πως γίνεται προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με το σύστημα VAR για πρώτη φορά.

“Η Ομοσπονδία αποφάσισε σωστά για την αναδιάρθρωση και προχωράμε τώρα στο νομοθετικό κομμάτι, που όμως δεν αφορά τις ομάδες, αλλά τη δομή κατηγοριών”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Φωτογραφία Eurokinissi


“Δεν θα δούμε άμεσα αποτέλεσμα. Όλες οι αλλαγές που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια, θέλουν τουλάχιστον ένα βάθος πενταετίας και συνεχούς προσπάθειας. Ήδη έχουμε ένα καλύτερο καθεστώς στη διαιτησία, είτε με τους ξένους διαιτητές, την ξένη ΚΕΔ είτε με το VAR που έρχεται. Δίνουμε μάχη με τον χρόνο να προλάβουμε τον τελικό. Προσπαθεί και η Ομοσπονδία, προσπαθούμε και εμείς. Υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα είναι το VAR το πρόβλημα στον τελικό, αλλά οι οπαδοί”, σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον Arena FM.

O Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε και στον Libero FM για τον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

«Κατ’ αρχήν δεν είναι σωστό να μιλάμε για τον τελικό, όταν δεν έχουν τελειώσει οι ημιτελικοί και είναι και προσβλητικό για τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομοσπονδία είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις, αλλά εγώ περιμένω ένα σχέδιο κι ένα πλάνο, για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια.

Φωτογραφία Eurokinissi


Σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε και δύσκολες αποφάσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο αγώνας δρόμου που δίνουμε, δεν είναι για το πόσα εισιτήρια θα έχει η κάθε ομάδα, που δε μπορεί να απομονώσει τους 200 που κάνουν τις καφρίλες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments