Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το “είμαστε εδώ” των Αγγελόπουλων

Ολυμπιακός: Το “είμαστε εδώ” των Αγγελόπουλων
Ο Ολυμπιακός περνάει δύσκολες μέρες, αλλά, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στην προπόνηση και έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ξεκαθάρισαν στην ομάδα ότι είναι δίπλα της και ζήτησαν αγωνιστική αντεπίθεση. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού πήγαν σήμερα (12/4) στο ΣΕΦ στην προπόνηση των ερυθρολεύκων και είχαν τετ α τετ με τους παίκτες, τον Ντέιβιντ Μπλατ και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν με την ομάδα για όλα τα θέματα (από τα οικονομικά έως τα αγωνιστικά).

Σύμφωνα με το “Sportime”, ξεκαθάρισαν ότι είναι πάντα «εδώ» δίπλα στην ομάδα, δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να λυθούν όλα τα θέματα και να προχωρήσει η ομάδα απερίσπαστη. Από την άλλη οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν αναφορά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός τελευταία και τόνισαν ότι η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της το τι έγινε στο «χθες», να ανακάμψει και να αντεπιτεθεί εν όψει της συνέχειας.

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Γουέμπερ

Ο Μπριάντε Γουέμπερ έχει καταφέρει να προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Ο Αμερικανός δεν έχει καλή συμπεριφορά στις προπονήσεις, ενώ έχει κάνει πολλά νυχτοπερπατήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή και αρκετές φορές έχει παραβιάσει το ωράριο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ΚΑΕ.

Ολυμπιακός: Αυτό τρέλανε τους “ερυθρόλευκους”

Παρά το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του ήταν ενήμεροι δεν είχε γίνει μεγάλο θέμα. Όλα αυτά μέχρι πριν δυο μέρες όταν ο Γουέμπερ επικαλέστηκε τραυματισμό στο γόνατο.

Το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών πιστεύει πως ο έμπειρος γκαρντ είναι μια χαρά και όλα αυτά είναι πρόφαση για να μη κάνει προπονήσεις.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφαση να τελειώσει την συνεργασία του με τον Αμερικανό αθλητή.

Θυμίζουμε πως ο Γουέμπερ αποκτήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά δεν πρόκειται να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments