Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πράσινων” οι Τσιλιανίδης, Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πράσινων” οι Τσιλιανίδης, Ρόμπερτς
Δύο παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους φαίνεται πως κοιτάει ο Παναθηναϊκός για τα άκρα της επίθεσης.

Δύο παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους φαίνεται πως κοιτάει ο Παναθηναϊκός για τα άκρα της επίθεσης και πρόκειται για τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Καλούμ Ρόμπερτς.

Ο πρώτος είναι 24 χρονών και τελειώνει το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης και ο δεύτερος είναι 24 ετών και ανήκει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της Νιούκαστλ.

Τόσο ο Τσιλιανίδης, όσο και ο Ρόμπερτς είναι ταχύτατοι και σύμφωνα με τη Live Sport, o Νίκος Νταμπίζας έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Μένει ο Άλτμαν – Προς έξοδο ο Μουνιέ

Μπροστά έχουν αρχίσει να βάζουν σιγά-σιγά στον Παναθηναϊκό το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Πράσινη» οι Όμρι Άλτμαν και Άντονι Μουνιέ είναι δύο από τις περιπτώσεις παικτών που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον τους στους «πράσινους».

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης πιστεύει ότι ο Ισραηλινός χαφ μπορεί να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο, στο οποίο και βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό του, με τον ίδιο μετά από αυτόν να μην έχει βρει τον επιθυμητό ρυθμό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η παραμονή του στο ρόστερ μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Στον αντίποδα σ΄ότι έχει να κάνει με τον Γάλλο επιθετικό, ο ίδιος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να κληθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ίδιος θα προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του μόνο εάν πάρει τα χρήματα και της επόμενης σεζόν τα οποία φτάνουν τις 600.000 ευρώ ή εάν βρεθεί ομάδα που θα του δώσει τα χρήματα που είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Μουνιέ ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να κάνει τη διαφορά, ωστόσο οι συγκυρίες και οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments