Αθλητισμός

Τσέλσι: Οι δηλώσεις του Αζάρ που δείχνουν μεταγραφή στην Ρεάλ

Τσέλσι: Οι δηλώσεις του Αζάρ που δείχνουν μεταγραφή στην Ρεάλ
Η Τσέλσι θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσει τον Εντέν Αζάρ.

Η Τσέλσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το καλοκαίρι την απαγόρευση μεταγραφών. Σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπει τον καλύτερο της παίκτη να έχει τάσεις φυγής.

Ο Εντέν Αζάρ έχει πάρει αρκετούς τίτλους με τους “μπλε” του Λονδίνου. Στα 28 του πιστεύει πως ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Βέλγος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που επέστρεψε ο Ζινεντίν Ζιντάν που αποτελεί το ποδοσφαιρικό του είδωλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “Ζιζού” έθεσε βέτο στον Φλορεντίνο Πέρεθ να του φέρει τον διεθνή εξτρέμ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Τσέλσι: Οι δηλώσεις του Αζάρ άναψαν φωτιές

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν και τόνισε πως είναι πολύ καλό νέο. Ωστόσο για άλλη μια φορά δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του.

“Δεν είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σαν φίλος του Ζιντάν χαίρομαι. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν αυτόν. Το μέλλον μου δεν είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσω τώρα. Έχουν ακουστεί πολλά για εμένα, αλλά έχω άλλον ένα μήνα αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Τσέλσι. Θέλω να έχουμε κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και να έχουμε τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Τότε θα δούμε τι θα γίνει”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments