Lifestyle

Βασάλος – Βαλαβάνη: Οι φήμες για χωρισμό και η σχέση με τη μητέρα του

Βασάλος – Βαλαβάνη: Οι φήμες για χωρισμό και η σχέση με τη μητέρα του
Βασάλος - Βαλαβάνη: Έχουν απαντήσει για τις φήμες χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους όπως έχουν αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους αρχικά είχαν φιλική σχέση, η οποία εξελίχθηκε σε ερωτική και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, αρκετές φορές στο παρελθόν φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει.

View this post on Instagram

Δυνατές αγκαλιές… από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα! ♥️ . . #happynewyear #NewYear #2019 #happynewyear2019 #bali #love #happiness

A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

Συγκεκριμένα πριν από μερικές εβδομάδες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στις κάμερες, θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει ότι ούτε χωρίζει, αλλά ούτε και παντρεύεται με τον αγαπημένο της.

«Δεν ισχύει ότι χώρισα. Απάντησε και ο Κωνσταντίνος. Δεν με ενοχλεί που γράφεται ούτε έχω σκεφτεί να στείλω εξώδικο. Αν είναι κάτι που μα προσβάλλει θα ακολουθήσουμε τη νομική οδό. Αλλά τώρα, από τη μία παντρευόμαστε, την άλλη εβδομάδα χωρίζουμε και μετά έχω μείνει έγκυος», είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι θέση σε αυτές τις φήμες πήρε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέγοντας: «Δεν υπάρχει χωρισμός ρε παιδιά. Δεν είμαστε χωρισμένοι. Είμαστε μαζί».

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει κάποιος ή μάλλον κάποια που το έχει ευχηθεί αυτό.

Πρόκειται για την Σαμπριέ, η οποία είναι παίκτρια του Survivor.

Η Τουρκάλα παίκτρια, όπως φαίνεται, δεν έχει ξεπεράσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor της προπέρσινης χρονιάς, όταν στα πλαίσια αγώνα Ελλάδας και Τουρκίας κλήθηκαν να διαγωνιστούν.

Η Σαμπριέ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το παρουσιαστικό του Κωνσταντίνου, μιλώντας με πολύ κολακευτικά σχόλια για εκείνον και κάνοντάς του έντονο φλερτ.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Σαμπριέ αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο και τον ανέφερε στη συμπαίκτριά της, λέγοντάς της πόσο ωραίος είναι.

Όταν, όμως, έμαθε ότι εκείνος είναι σε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε: «Ελπίζω να χωρίσει ο Βασάλος με την Ευρυδίκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments