Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (12/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (12/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όσους είναι single.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (12/4/19).

Ζώδια Κριός

Το άτομο το οποίο σας ελκύει και το άτομο με το οποίο τελικά θα κάνετε σχέση μπορεί να μην είναι το ίδιο. Η χημεία είναι θέμα ενέργειας και δεν υπόκειται στον έλεγχό σας. Οπότε αφήστε τη φύση και τη βιολογία να κάνουν τη δουλειά τους, κάντε και εσείς τη δική σας και όλα θα πάνε καλά!

Ζώδια Ταύρος

Δείτε τα ραντεβού σας με περισσότερη σοβαρότητα. Όταν κάθεστε εκεί, συζητώντας για το ένα και το άλλο, αναρωτηθείτε: Θα ήθελα να συστήσω στους γονείς / στους καλύτερους φίλους / στα παιδιά μου αυτό το άτομο; Αν όχι, καιρός να πάτε παρακάτω. Καλύτερα να μην χάνετε τον χρόνο σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην εκπλαγείτε αν λέτε και κάνετε αοριστίες. Έχει φυσήξει ένα ερωτικό αεράκι στη ζωή σας και το μυαλό σας έχει γεμίσει με τις πιο τρελές ιδέες. Μην το πολεμάτε. Αφήστε τα συναισθήματα σας να ξεχυθούν – δεν υπάρχει τίποτα μελό στον έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα φιλιά μοιάζουν κάτι άκακο, αλλά δεν είναι. Μην το κάνετε – η εναλλαγή σωματικών υγρών είναι μια ενέργεια που φανερώνει μεγάλη οικειότητα και μπορεί να οδηγήσει σε άλλα πράγματα. Είστε έτοιμοι για αυτή την πιθανότητα; Ίσως ναι, ίσως όχι. Οπότε πάρτε το χρόνο σας και μην αρχίσετε τα φιλιά από το πρώτο ραντεβού.

Ζώδια Λέων

Μη δεσμεύεστε με ένα μόνο άτομο. Καλό θα ήταν τώρα να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές. Τα άτομα με τα οποία συνδέεστε ερωτικά εξυπηρετούν το καθένα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας. Κάποιος είναι τέλειος για να σας συνοδεύει στην όπερα, κάποιος άλλος για να κάνετε χαβαλέ. Αρκεί να είστε ειλικρινείς με όλους.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί τρέλα στη ζωή σας. Πώς γίνεται να συμβαίνουν όλα μαζί; Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες για να μάθετε κάτι. Επιλέξτε αυτό που σας κάνει καλό, απορρίψτε τα υπόλοιπα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα σας φανεί χρήσιμο.

Ζώδια Ζυγός

Η ικανότητά σας να βγαίνετε ραντεβού σαν επαγγελματίας βασίζεται στην έφεσή σας για αυθεντικότητα – στο να είστε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται να εκτοξεύετε κάθε είδους ευφυολογημάτων σε όλους, ελπίζοντας να «τσιμπήσει» αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα που έχετε βάλει στο μάτι. Χαλαρώστε. Να είστε ο εαυτός σας. Συμπεριφερθείτε με φυσικότητα. Η ρηχότητα είναι το απόλυτο ξενέρωμα.

Ζώδια Σκορπιός

Το να βγαίνετε ραντεβού είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά και απαιτητική. Μη βγαίνετε από το σπίτι σας, ακόμη και για να πάτε μέχρι το γραμματοκιβώτιο χωρίς να είστε περιποιημένοι. Το σύμπαν φέρνει κάθε είδους ευκαιρίες στο δρόμο σας, και αν είστε απροετοίμαστοι, ακόμα και για μια στιγμή, ίσως χάσετε μια καταπληκτική ευκαιρία.

Ζώδια Τοξότης

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε τώρα είναι να βγείτε μπροστά και να παρουσιαστείτε σε κόσμο. Σας είναι πιο εύκολο να ανακατευθείτε με τα πλήθη. Αλλά έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να σπαταλήσετε το χρόνο σας – δεν θα σας βγάλει πουθενά! Αντ ‘αυτού, χαμογελάστε και ατενίστε τον κόσμο. Όταν είστε χαρούμενοι, είστε ακαταμάχητοι.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε τους να θέλουν περισσότερα. Το να είστε υπερβολικά διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε, σας βάζει σε μειονεκτική θέση τώρα. Δημιουργήστε κάποια ένταση, δείξτε τους ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και απαντήστε στα τηλεφωνήματά τους με το πάσο σας. Ο τύπος των ατόμων από τα οποία έλκεστε αγαπά τις προκλήσεις. Μην τους απογοητεύσετε!

Ζώδια Υδροχόος

Μη φοβάστε να πάτε πιο βαθιά. Είναι εύκολο να αφήσετε επιφανειακά πράγματα όπως η φυλή, η θρησκεία και η πολιτική να σας αποτρέψουν. Κοιτάξτε πέρα ​​από τις προφανείς διαφορές και αναζητήστε κάτι πιο αληθινό. Εσείς και αυτό το άτομο έχετε περισσότερα κοινά από αυτά που συνειδητοποιείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Αν δεν αγαπάτε τα παιδιά ή τα σκυλιά, μην λέτε το αντίθετο. Είναι πολύ σημαντικό να είστε ειλικρινείς τώρα. Το άλλο άτομο διακινδυνεύει πολλά και δεν θέλει να παίζει παιχνίδια, οπότε αν δε βλέπετε μέλλον μεταξύ σας να είστε ειλικρινείς. Αν τους παραπλανήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε και οι δύο το χρόνο σας και να πληγωθείτε.

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments