Αθλητισμός

Γιώργος Μαρίνος: Ίντερ και Μίλαν παρακολουθούν το αστέρι του Ολυμπιακού

Γιώργος Μαρίνος: Ίντερ και Μίλαν παρακολουθούν το αστέρι του Ολυμπιακού
Ο Γιώργος Μαρίνος εντυπωσιάζει με τους νέους του Ολυμπιακού και οι ξένοι κατάσκοποι των έχουν στην λίστα τους.

Ο Γιώργος Μαρίνος αποτέλεσε μια μεγάλη επένδυση για τον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι ο 18χρονος ήταν πόθος όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας. Τελικά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κέρδισε την υπογραφή του.

Ο νεαρός εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Κ19 των “ερυθρόλευκων” και είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εντυπωσιασμένος με τον πιτσιρικά και σκέφτεται να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας. Αν πείσει τότε θα γίνει μόνιμο μέλος του ρόστερ.

Γιώργος Μαρίνος: Ενδιαφέρον και από το εξωτερικό

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μαρίνου δεν εντυπωσίασαν μόνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αρκετοί σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού έχουν τσεκάρει την περίπτωση του.

Σύμφωνα με το 10.gr στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κ19 της Ξάνθης βρέθηκαν άνθρωποι από την Ιταλία για να τον παρακολουθήσουν. Αυτοί ήταν από την Ίντερ και την Μίλαν.

Οι άνθρωποι των Ιταλικών ομάδων έμειναν εντυπωσιασμένοι και έσπευσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν ανησυχεί. Ο Γιώργος Μαρίνος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 κάτι που σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ισχυρή θέση σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Παράλληλα πιστεύουν πως σύντομα θα ξεκινήσει να παίζει στην πρώτη ομάδα κάτι που είναι ο βασικός του στόχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments