Αθλητισμός

Λαμία – ΑΕΚ: 2-2

Λαμία – ΑΕΚ: 2-2
Λαμία - ΑΕΚ: Iσόπαλο 2-2 έληξε το ματς στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ.

Λαμία – ΑΕΚ: Iσόπαλο 2-2 έληξε το ματς στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, μετά από πολύ καλό παιχνίδι.

Η ομάδα της Αθήνας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μάνταλο, στη συνέχεια η Λαμία αντεπιτέθηκε και ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες (33′ πεν., 53′), για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 ο Λούκας Μπογέ στο 67ο λεπτό.

Αυξήθηκε η διαφορά Κουλούρη – Πόνσε

Η ΑΕΚ θα καταλάβει την τρίτη θέση, η Λαμία θα κινηθεί στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, είναι αρκετά εύκολο ν’ αντιληφθεί κανείς ότι το διακύβευμα της αναμέτρησης δεν ήταν και ιδιαίτερα μεγάλο για τις δύο ομάδες.

Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλο, όσο αυτό του ματς της Μεγάλης Πέμπτης για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς είχε σημασία για τον Εσεκιέλ Πόνσε, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Νίκο Μελίσσα.

Έτσι έμεινε στα 15 γκολ. Αντίθετα ο φορ του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, σκόραρε στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Έφθασε τα 18 γκολ και με δύο ματς ν’ απομένουν γι’ αμφότερους, η διαφορά άνοιξε στα τρία γκολ.

ΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο (73′ Μπλάζιτς), Δημούτσος, Μπερτόγλιο (81′ Τομάς), Ασούμπρε, Καραμάνος, Μπαράλες (78′ Ρόμανιτς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς (86′ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μάνταλος, Μπακασέτας (66′ Μπογέ), Κλωναρίδης (λ.τρ. 31′ Αλμπάνης), Πόνσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments