Ελλάδα

Θα πάθετε πλάκα με την βίλα Ραγκούση στην Πάρο

Θα πάθετε πλάκα με την βίλα Ραγκούση στην Πάρο
Η Βίλα Ραγκούση αποτελεί ένα από τα πολυτελέστερα σπίτια που υπάρχουν στο νησί της Πάρου.

Η Βίλα Ραγκούση είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια που υπάρχουν στην Πάρο. Η Villa Fullmoon, όπως είναι η ονομασία της είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση για εύπορους τουρίστες.

Η συγκεκριμένη βίλα αποτελεί την μόνιμη κατοικία της οικογένειας Ραγκούση, ωστόσο τα καλοκαίρια είναι διαθέσιμη για τους τουρίστες για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Αν κάποιος θέλει να την νοικιάσει για μια εβδομάδα θα πρέπει να έχει να ξοδέψει, τουλάχιστον 12.500 ευρώ.

Οι μεσίτες του νησιού υπολογίζουν την αξίας της βίλας περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ, όπως γράφει το “Πρώτο Θέμα”. Ο Γιάννης Ραγκούσης θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για την επένδυση του καθώς η Πάρος αναδείχθηκε το κορυφαίο νησί για το 2018.

Η περίφημη βίλα είναι χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου στη Νάουσα, στο χωριό Κώστος, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων.

Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και τα τελευταία οπτικοακουστικά συστήματα της αγοράς.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται μέσα στην ίδια έκταση.Επίσης μπορούν να  παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις 13 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου το κόστος ενοικίασης της ανά βδομάδα ανέρχεται στις 7.700 ευρώ και από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου στις 12.500 ευρώ την εβδομάδα, καθώς πρόκειται για την τελευταία βδομάδα της «υψηλής τουριστικής περιόδου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments