Ελλάδα

Τύμφη: Αυτός είναι ο πολύτεκνος αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός

Τύμφη: Αυτός είναι ο πολύτεκνος αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός
Τύμφη: Το νεκρό σώμα που βρέθηκε ανήκει στον πολύτεκνο αστυνομικό Ηλία Καλαϊτζή.

Τύμφη: Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Πρέβεζα για τον θάνατο του 39χρονου  Ηλία Καλαϊτζή. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στην Τύμφη για πεζοπορία και τελικά γνώρισε τραγικό θάνατο.

Ο 39χρονος μαζί με δύο άλλους φίλους του επιχείρησαν να περάσουν από δύσβατο μονοπάτι, για να φτάσουν φτάσουν στο καταφύγιο της Αστράτας. Εκεί έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του με βάση της υποδείξεις των δυο φίλων του. Οι καιρικές συνθήκες έκαναν πιο δύσκολη την έρευνα, αλλά τελικά ο άτυχος άντρας βρέθηκε σε βάθος 700-800 μέτρων από το σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Ο άτυχος αστυνομικός είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες είχε τα γενέθλια του.

Η σύζυγος του Ηλία Καλαϊτζή έκανε έκκληση από το Facebook όταν έμαθε ότι ο άντρας της είχε εξαφανιστεί.

“Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του”.

Ο Ηλίας Καλαϊτζής αγαπούσε το ορεινό τρέξιμο. Σε παλαιότερο άρθρο του είχε περιγράψει τα συναισθήματα του από την επαφή με τη φύση στα βουνά.

«Ακόμα ο νους μου βρίσκεται στους ήχους της άγριας φύσης, τις εικόνες που δεν μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν τα μάτια από πάνω, εκεί που ξαφνικά ακούς μια πανδαισία ήχων, από διάφορα πουλιά, εικόνες από μικρά και μεγάλα ερπετά να περνούν από μπροστά σου, το ορμητικό και άλλοτε ποιο ήρεμο πεντακάθαρο νερό, από κάθε σημείο του φοβερού αγνώστου δάσους της Ροδόπης! Νιώθω πραγματικά τυχερός που μέσα σε τρία χρόνια που ξεκίνησα το τρέξιμο, κατάφερα πριν λίγες ημέρες να βρεθώ στην εκκίνηση ενός αγώνα -ορόσημο- για όποιον ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο και όχι μόνο! Έναν αγώνα φτιαγμένο από ανθρώπους που βλέπεις στα μάτια τους το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν και στόχος τους είναι να ζήσει κάθε αθλητής αυτή την εμπειρία!», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments