Διεθνή

Τουρκία: Τρομακτικό ατύχημα στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης (vid)

Τουρκία: Τρομακτικό ατύχημα στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης (vid)
Τουρκία: Δύο εργάτες τραυματίστηκαν ελαφρά από το ατύχημα.

Τουρκία: Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στα ναυπηγεία στην Κωνσταντινούπολη, όταν κατέρρευσε μια πλωτή δεξαμενή επισκευών.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και άμεσα οι πρώτες βοήθειες, η Πυροσβεστική, ο διευθυντής Ασφάλειας, οι ομάδες Ακτοφυλακής και αξιωματικοί, οι οποίοι σε λίγο χρόνο έδωσαν τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο εργάτες.

Όπως μετέδωσε το CNN Turk, εκείνη την ώρα, οι περισσότεροι εργαζόμενοι έκαναν διάλειμμα για το μεσημεριανό τους γεύμα και έτσι υπήρξαν περισσότερα θύματα.

Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωση «πρόκειται για ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια διεργασιών στα ναυπηγεία. Δεν υπάρχει καμία απώλεια ζωής ως αποτέλεσμα του ατυχήματος και ο ένας εκ των δύο εργαζομένων που είχε τραυματιστεί, πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος συνεχίζει να λαμβάνει τη θεραπεία αλλά δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

Μετά τις έρευνες, δεν παρατηρήθηκε διαρροή στο σημείο συντριβής που θα μπορούσε να προκαλέσει ρύπανση του περιβάλλοντος. Φυσικά, αναμένεται να γίνουν και όλες οι τεχνικές μελέτες σχετικά με το ατύχημα.

Δείτε το βίντεο από το τρομακτικό ατύχημα

Το βίντεο «ανέβηκε» από την ομάδα Up Drones

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments