Μedia

Suvrivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Suvrivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Suvrivor: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει την ομαδική ασυλία.

Suvrivor: Οι μάχες για την ασυλία είναι πάντα οι πιο σκληρές στο reallity επιβίωσης. Η μαύρη ομάδα με αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα έχει κάνει το 1-0 σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης.

Μάλιστα, το αγώνισμα ήταν τόσο δύσκολο που προκάλεσε τον τραυματισμό του Ατακάν.

Ο Τούρκος παίκτης δεν μπορούσε να βγει από το νερό και όλοι οι διαγωνιζόμενοι φοβήθηκαν ότι θα πνιγεί. Οι γιατροί της παραγωγής του έδωσαν τις πρώτες βοήθησες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα επέστρεψε, αλλά φυσικά δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

View this post on Instagram

Τι θα γίνει αν η άσπρη ομάδα χάσει την ασυλία;💥 … Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα στη σελίδα μας, με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Στο σημερινό επεισόδιο (14/4) θα γίνει το δεύτερο κρίσιμο παιχνίδι της ασυλίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα θα κάνει το 2-0 και θα στείλει την άσπρη ομάδα στην κάλπη.

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ανατροπές

O Σάκης Τανιμανίδης προχώρησε σε μια ανακοίνωση που αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι αυτή τη φορά θα αποχωρήσει σίγουρα Έλληνας παίκτης.

“Αυτή την εβδομάδα ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι Έλληνας. Με τις καινούργιες ομάδες, που είναι μεικτές, για να είναι δίκαιο το παιχνίδι κάθε εβδομάδα οι υποψήφιοι θα είναι είτε μόνοι Έλληνες είτε μόνο Τούρκοι”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments