Lifestyle

Survivor 15/4/2019: Ο Ντάνος δεν μπορεί να ξεχάσει το παιχνίδι

Survivor 15/4/2019: Ο Ντάνος δεν μπορεί να ξεχάσει το παιχνίδι
Survivor 15/4/2019: Ο Γιώργος Αγγλελόπουλος δυσκολεύεται να ξεπεράσει το reallity επιβίωσης.

Survivor 15/4/2019: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το δικό του στίγμα στο reallity επιβίωσης. Μάλιστα, αρκετοί πιστεύουν ότι η επιτυχία του πρώτου κύκλου στον ΣΚΑΪ οφείλετε σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν.

Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, ο Ντάνος κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα που του άνοιξε πόρτες. Μια από αυτές ήταν η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά “Το Τατουάζ”.

View this post on Instagram

Ενα τεράστιο ευχαριστώ για την απίστευτη αυτή υποδοχή!!!στους διοργανωτές της,στους συντοπίτες μου αλλα και σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μας που βρέθηκαν εκει για μένα !!! Να σας εχει όλους καλα ο Θεός .

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

Παράλληλα πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, ενώ έφτασε μέχρι και να μιλήσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για το φαινόμενο των reallity.

Survivor 15/4/2019: Δεν ξεχνάει το…φακόρυζο

Παρά την επιτυχία του σε όλους τους τομείς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορεί να ξεχάσει το Survivor και τις συνήθειες που του άφησε. Μια από αυτές είναι στο θέμα του φαγητού.

Ο νικητής του πρώτου Survivor ανέβασε μια φωτογραφία με ένα πιάτο φακόρυζο. Το συγκεκριμένο φαγητό ήταν σχεδόν καθημερινό του γεύμα στον Άγιο Δομίνικο. Μαζί με την φωτογραφία, ο Ντάνος έγραψε την λεζάντα «Το ίδιο αλλά τόσο διαφορετικό…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments