Μedia

MasterChef spoiler: Το «Εν κουλί αυτό;» ζωντανεύει ξανά

MasterChef spoiler: Το «Εν κουλί αυτό;» ζωντανεύει ξανά
MasterChef spoiler: Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες στο reallity μαγειρικής παίρνει και πάλι ζωή.

MasterChef spoiler: Στο φετινό reallity μαγειρικής υπάρχουν κάποιες ατάκες που έχουν γράψει ιστορία. Αρχικά το “κρατς” του Χρήστου και στη συνέχεια το επικό “Εν Κουλί”.

Αφορμή γα αυτή την ατάκα ήταν μια δοκιμασία συνεργασίας του Παντελή με το Χαράλαμπο. Ο Κύπριος παίκτης είχε βγει εκτός εαυτού και αναφωνούσε συνέχεια “Εν Κουλι αυτό;”.

Ανάμεσα στους δυο διαγωνιζόμενους υπήρξε ένταση, αλλά εκτονώθηκε από τον…ζεν χαρακτήρα του Παντελή. Μάλιστα, οι δυο παίκτες ήραν πιο κοντά στην πορεία.

View this post on Instagram

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο #MasterChefGR που οι παίκτες θα θυμούνται για καιρό. Συντονιστείτε στις 21:00, στο @starchanneltv! #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler: Ο Παντελής τρολάρει τον Χαράλαμπο

Στο αποψινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μαγειρέψουν με τα υλικά που υπάρχουν στο mystery box. Από το τρέιλερ φαίνεται πως ο Παντελής θα κάνει κάτι παράτολμο.

Συγκεκριμένα επέλεξε να φτιάξει το επίμαχο κουλί. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σταμάτησε για να ρωτήσει τον Χαράλαμπο αν το έχει φτιάξει σωστά. Εκείνος δέχτηκε το πείραγμα του συμπαίκτη του και απάντησε “Όχι, δεν είναι κουλί αυτό Παντελή”.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments