Πολιτική

Πάγκαλος για Εξάρχεια: Χρειάζεται η παρέμβαση στρατού για να «καθαρίσουν»

Πάγκαλος για Εξάρχεια: Χρειάζεται η παρέμβαση στρατού για να «καθαρίσουν»
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί μεγάλες συζητήσεις, ζητώντας να παρέμβει ο... στρατός στα Εξάρχεια.

Τη δική του λύση για τα Εξάρχεια προτείνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Συγκεκριμένα, μέσω του twitter του ζητεί να παρέμβει ο στρατός και να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο για να γίνουν τα Εξάρχεια αυτό που η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη νομίζει: Μονμάρτρη.

Ο ίδιος, μάλιστα, τα βάζει με τους πολιτικάντηδες πολιτικούς που κατηγορούν την αστυνομία, εκτιμώντας ότι δεν αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για να μπει τάξη στα Εξάρχεια.

Γράφει ο Θόδωρος Πάγκαλος στο twitter:

«Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που ενόψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού & τη μεταφορά του ΕΜΠ».

Προηγουμένως ο Θόδωρος Πάγκαλος ως γαλλομαθής δίνει και την ετυμολογία της συνοικίας της γαλλικής πρωτεύουσας:

«Επιτρέψτε μου όμως ως γαλλομαθής να πω ότι Monmartre προέρχεται από το mont-martyres, που σημαίνει ότι κάποτε την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμαρτύρησαν εκεί κάποιοι χριστιανοί των οποίων τα ονόματα δεν διασώζω».

Διαβάστε Eπίσης

Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: «Έπρεπε να γυρίσει πίσω…» (vid)

Εξάρχεια: Νέα επεισόδια κουκουλοφόρων με ΜΑΤ – Ανησυχία στους κατοίκους

Περισσότερα