Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/4/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/4/19)
Ζώδια σήμερα: Συμβουλές για όλους.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/4/19)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν πρέπει νʼ αφήσεις τις διαφωνίες με μερικούς συναδέλφους ή/και φίλους να σε μπλοκάρουν επικοινωνιακά. Θα διαπληκτιστείς; Ναι! Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια; Πιθανότατα! Αλλά μην πεισμώνεις σαν μωρό για το υπόλοιπο της μέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε κατάσταση μόνιμης άμυνας σήμερα. Όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω σου με υπερβολική ταχύτητα ενώ εσύ αγκομαχάς περπατώντας. Ο κόσμος μοιάζει απειλητικός ή αφόρητα ψεύτικος. Ναι, μπορείς να το πεις και ψυχολογικό μπλοκάρισμα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/4/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το να κλείνεσαι σε ένα δικό σου κόσμο έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Από τη μια πλευρά τα καθημερινά προβλήματα δεν σε αγγίζουν, ούτε σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά η εργασιακή ρουτίνα είναι γεμάτη προβλήματα, οπότε μάλλον πας γυρεύοντας για συγκρούσεις… Τι να κάνεις; Κάνεις δεν μπορεί να τα έχει όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχω την αίσθηση πως ακόμη κι αν δεν έγραφα σήμερα το tip του Σκορπιού κανείς/καμιά Σκορπιός δεν θα νοιαζόταν. Όχι γιατί σου είναι γενικά αδιάφορα (ελπίζω…), αλλά γιατί έχεις μπει σʼ ένα μονοπάτι εξέλιξης/μεταλλαγής/μεταστροφής της κοινωνικής σου ζωής, που ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι προειδοποιήσεις κάθε είδους. Όταν το ένστικτο ξυπνά, τίποτα δεν μπορεί να σʼ ανακόψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά επαγγελματικά θεματάκια που θέλουν έγκριση από κάποιον/α ανώτερο/η στην ιεραρχία;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/4/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σαν τους χρυσοθήρες που τους έπιανε ο πυρετός του χρυσού και παρατούσαν σπίτι/οικογένεια/παιδιά/σκυλιά/γατιά για να βρουν το χρυσορυχείο των ονείρων τους, έτσι κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, που η οικονομική ανασφάλεια χαστουκίζει αλύπητα τις σκέψεις σου, ψάχνεις εναγωνίως πως θα βρεις μια δουλειά – χρυσορυχείο. Περιττό να πω λοιπόν πόσο ξενερωμένη είναι η φάτσα σου στη δουλειά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάποιες μέρες η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι το παν. Κάποιες άλλες μοιάζει σαν βάσανο, σαν άθλος, σαν μια συμπαντική τιμωρία. Είναι αυτές τις μέρες που θες να ξεφύγεις, που ονειρεύεσαι τις νύχτες πως πετάς στον ουρανό, που ο ίδιος ο αέρας σε πνίγει. Προμηθέας Δεσμώτης σήμερα λοιπόν και όχι Προμηθέας Πυροφόρος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, έχεις μια καλή ευκαιρία να αποτολμήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στο ξέμπλεγμα της προσωπικής σου ζωής. Πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει πως όσο και να περιμένεις, ο χρόνος δεν θα παρουσιάσει μπροστά καμία Σολομώντεια λύση. Κάποιοι/ες πρέπει να κοπούν από τη ζωή σου, ακόμη και αν τους/τις πληγώσεις. Δικαιούνται ειλικρίνεια, δικαιούσαι την ηρεμία σου. Μου ακούγεται σαν καλό deal.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments