Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στα ραντάρ Γάλλων και Ιταλών ο Σισέ

Ολυμπιακός: Στα ραντάρ Γάλλων και Ιταλών ο Σισέ
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σισέ το 2017 από την γαλλική Αζαξιό.

Ο Ολυμπιακός φέτος παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που αποτυπώνεται και από το βροντερό “παρών” του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας ματς απέναντι στην Ξάνθη, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με σκορ 4-0.

Προφανώς, το πρόσωπο που παρουσίασε φέτος ο Ολυμπιακός οφείλεται στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έκανε τις επιλογές του το καλοκαίρι. Άλλες τον δικαίωσαν, άλλες πάλι όχι.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αρχικά δεν έπαιρνε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου κόουτς με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Η καθιέρωση λοιπόν, όπως ήταν φυσικό έφερε και το ενδιαφέρον από άλλους μεγάλους συλλόγους. Κατά καιρούς αρκετά ακούγονται αναφορικά με τον Παπέ Αμπού Σισέ και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Όλο το προηγούμενο διάστημα, τα δημοσιεύματα ήταν πολλά στην Ευρώπη για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Θρύλου.

Τώρα, όμως, υπήρξε ένα σχετικό δημοσίευμα και στην πατρίδα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «senegal7.com», ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» απασχολεί σοβαρά μια γαλλική και μια ιταλική ομάδα.

«Λιόν και Ρόμα “βλέπουν” τον Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού» αναφέρει το σχετικό άρθρο στη χώρα του.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, επικαλείται και ρεπορτάζ του «footsenegal.com» που αναφέρει ότι η Λιόν είχε στείλει άνθρωπό της στο Αγρίνιο, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά στη Ρόμα, είχε απεσταλμένο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Ατρόμητο. Με τις δύο ομάδες να παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Θρύλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments