Πολιτική

Ο Παππάς πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο με βίντεο των “Ράδιο Αρβύλα”

Ο Παππάς πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο με βίντεο των “Ράδιο Αρβύλα”
Ο Νίκος Παππάς αποδεικνύει ότι έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο παρά τις πολλές καθημερινές του υποχρεώσεις δεν παραλείπει να ρίχνει και… κρυφές ματιές στα social media και γενικότερα σε ότι γίνεται viral, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην ελληνική τηλεόραση.

Κατά καιρούς λοιπόν δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις με θέματα που του κάνουν εντύπωση, επιβεβαιώνοντας ότι έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Αυτή τη φορά, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολίασε ένα βιντεάκι των Ράδιο Αρβύλα στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν… ο ίδιος.

Με αφορμή λοιπόν χιουμοριστικό σκετσάκι που έφτιαξαν στην εκπομπή, σχετικά με την ελληνική αποστολή στο διάστημα, ο Νίκος Παππάς πόσταρε στο προφίλ του το βίντεο, βάζοντας και λίγο τα πράγματα στη θέση τους, καθώς η αποστολή στο διάστημα θα είναι μη επανδρωμένη.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ουσιαστικά… τρόλαρε τον ίδιο του τον εαυτό.

Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα ήταν πραγματικά επικό, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και ο Νίκος Παππάς.

Στην ανάρτησή του ο υπουργός γράφει: ” Η αλήθεια είναι ότι η αποστολή ΝΑSA-ΕΛΔΟ στη Σελήνη θα είναι με μη επανδρωμένο όχημα. Το σκετς εξαιρετικό. (Μη το δουν παιδιά, έχει λίγες «κακές» λέξεις)”.

  • Δείτε το σχετικό βιντεάκι:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments