Αθλητισμός

Στέφανος Καπίνο: Η ώρα της… αναγνώρισης

Στέφανος Καπίνο: Η ώρα της… αναγνώρισης
Ο Στέφανος Καπίνο έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη Βέρντερ Βρέμης και στον γερμανικό σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Από το καλοκαίρι, ο Στέφανος Καπίνο ανήκει στη Βέρντερ. Είχε υπογράψει τον Αύγουστο συμβόλαιο μέχρι το 2020, όμως μέχρι και πριν λίγες ημέρες δεν είχε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Αυτό έγινε το περασμένο Σάββατο, όταν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού της Βέρντερ με τη Φράιμπουργκ, ο Έλληνας κίπερ πήρε τη θέση του Παβλένκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί.

Η εμφάνισή του ήταν καλή, παρά το ότι δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, αν και τελικά αυτό δε στοίχισε στην ομάδα του που κέρδισε 2-1. Άλλωστε, η αποχή ήταν μεγάλη για τον 25χρονο.

Πάντως, η γερμανική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Καπίνο.

«Ο Στέφανος ταιριάζει απόλυτα με το τιμ τερματοφυλάκων μας και καλύπτει τις απαιτήσεις μας», δήλωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Βέρντερ, Κρίστιαν Βάντερ.

Φαίνεται πως ο 25χρονος βρήκε την τέλεια αφορμή για να κάνει το restart στην καριέρα του. Και όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην ομάδα της Βρέμης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments