Καιρός

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πότε αναμένονται βροχές

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πότε αναμένονται βροχές
Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα: Αναλυτική πρόγνωση.

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα: Σύμφωνα με νέα πρόγνωση, ο καιρός αναμένεται αίθριος κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά θα χαλάσει από το Μεγάλο Σάββατο και κυρίως την Κυριακή του Πάσχα, σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας.

Συγκεκριμένα, παρατηρείται η εμφάνιση βαρομετρικού χαμηλού, που συνοδεύεται από βροχές σε μεγάλο μέρος της δυτικής Ελλάδας αλλά και της βόρειας χώρας, την Κυριακή του Πάσχα:

Τα στοιχεία ωστόσο παρουσιάζουν καθημερινά αλλαγές.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, δεν παρατηρείται ιδιαίτερη αλλαγή και από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ο υδράργυρος θα ανέβει αισθητά.

Σε πολλές περιοχές μάλιστα θα αγγίξει τους 26-27 βαθμούς Κελσίου.

  • Τι προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό του Πάσχα

Ο καιρός το Πάσχα αναμένεται αίθριος και οι προβλέψεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνουν ότι η καλοκαιρία θα διώξει μακρυά το χαμηλό βαρομετρικό, τις βροχές και τις καταιγίδες που θα επηρεάσουν τον καιρό μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων το Πάσχα θα σουβλίσουμε με καλό καιρό, καθώς η περίοδος της αστάθειας που προκαλεί συνεχόμενες κακοκαιρίες οδεύει προς το τέλος της.

Όπως δήλωσε ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, δεν προβλέπεται κάποιο έκτακτο καιρικό φαινόμενο, και αισίως το Πάσχα αναμένεται να εορταστεί με ήλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments