Διεθνή

Game of Thrones: Σκληρό μήνυμα του Τζον Σνόου στους κριτικούς

Game of Thrones: Σκληρό μήνυμα του Τζον Σνόου στους κριτικούς
Game of Thrones: O Κιτ Χάρινγκτον ανταπέδωσε με ύβρεις και απαξίωση, τα σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς.

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς Τζον Σνοου του Game of Thrones απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο στους επικριτές της σειράς, λέγοντας ότι είναι άσχετοι.

Ο Βρετανός ηθοποιός μάλιστα ανταπέδωσε με ύβρεις και απαξίωση, τα σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς.

Ο Τζον Σνόου δήλωσε ότι αισθάνεται «περιφρόνηση» για όποιον αισθάνεται απογοητευμένος από τη σειρά και είπε πως «μπορούν να πάνε να γα@@@ούν».

«Δεν θέλω να ακουστώ κακός, αλλά όποιος ξοδεύει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και κάνει αρνητική κριτική, μπορεί να πάει να γ@@@θεί», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο γνωστό περιοδικό Esquire.

Πρόσθεσε επίσης κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα «πόσο πολύ δουλειά χρειάστηκε… πόσο οι άνθρωποι νοιαζόταν γι’ αυτό … πόσο οι άνθρωποι πίεσαν τον εαυτό τους»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε όμως πως και ο ίδιος, όταν του πρότειναν το ρόλο και διάβασε το σενάριο, δεν εντυπωσιάστηκε:

«Όταν διάβασα το εισαγωγικό, το 2009, θυμάμαι ότι σκέφτηκα, “τι είναι αυτό; Δεν τον καταλαβαίνω, ας το ξαναδιαβάσω…”. Και το διάβασα ξανά και ξανά και σκεφτόμουνα, “ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθόλου, είναι περίεργο, αλλά είναι HBO – και εντάξει, ας το κάνουμε».

Το trailer του 2ου επεισοδίου της 8ης σεζόν

Το Game of Thrones επέστρεψε στις ζωές μας, φέρνοντάς μας το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου, στον οποίον θα μάθουμε… σε ποιον ανήκει αυτός ο θρόνος.

Η πρεμιέρα της όγδοης σεζόν βγήκε στον “αέρα” τα ξημερώματα της Κυριακής για τους Έλληνες και ήδη, αρκετοί από τους φανς της σειράς έχουν φροντίσει να δουν το τι συνέβη.

Μάλιστα πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έσπασε το ρεκόρ του HBO, με 17,4 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ.

Το ΗΒΟ, το κανάλι που προβάλλει τη δημοφιλή σειρά, δημοσίευσε το trailer του δευτέρου επεισοδίου, πριν καλά καλά… κοπάσει ο χαμός από την πρεμιέρα.

Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού και δείχνει σκηνές από το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 21 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments