Μedia

MasterChef spoiler: Αυτούς κατηγόρησε ο Χαράλαμπος για την αποχώρησή του

MasterChef spoiler: Αυτούς κατηγόρησε ο Χαράλαμπος για την αποχώρησή του
MasterChef spoiler: Ο Χαράλαμπος έριξε καρφιά για ορισμένους συμπαίκτες του.

MasterChef spoiler: Μετά τις μέτριες προσπάθειες τους στο τεστ δημιουργικότητας, Χαράλαμπος, Σπυριδούλα και Εύα κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο που είχαν ετοιμάσει οι κριτές. Αυτό περιελάμβανε σοτέ φιλέτο τσιπούρας με πουρέ πατάτας, μελάνι σουπιάς, καραμελωμένα σπαράγγια και μύδια μπρεζέ με σάκε και τσορίθο.

View this post on Instagram

Ο Χαράλαμπος είναι αυτός που αποχωρεί, άλλη μία φορά, από το #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Αυτή τη φορά οι μάγειρες του διαγωνισμού έκαναν καλές προσπάθειες σε αντίθεση με παλιότερες δοκιμασίες. Ο Χαράλαμπος έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια και ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε.

Μάλιστα, η αποτυχία είχε αρχίσει να φαίνεται πριν στήσει το πιάτο του. Ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε από τον πάγκο του Κύπριου και δεν έκρυψε την απογοήτευση του. “Oh My God. Έχεις άλλο; Sorry που στο λέω, αλλά αυτό είναι αποτυχία. Καλά, δεν σε ενοχλώ άλλο, συνέχισε”, ήταν τα λόγια του.

MasterChef spoiler: Τα καρφιά του Χαράλαμπου για τον εξώστη

Μετά το τέλος της μαγειρικής διαδικασίας ο Χαράλαμπος κλήθηκε να απαντήσει στο τι πήγε στραβά με το πιάτο του. Ο Κύπριος παίκτης τόνισε ότι ο εξώστης τον άγχωσε αντί να τον βοηθήσει.

Η αλήθεια είναι πως ο Παντελής με τον Πάνο προσπάθησαν να αφυπνίσουν τον Χαράλαμπο, ωστόσο περισσότερο τον άγχωσαν παρά τον βοήθησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments