Video

Αλεξία Έβερτ: Η δραματική ιστορία της ζωής της και η στήριξη του γιου της (vid)

Αλεξία Έβερτ: Η δραματική ιστορία της ζωής της και η στήριξη του γιου της (vid)
Η Αλεξία Έβερτ σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Αλεξία Έβερτ σε μία τηλεοπτική εμφάνιση που θα συζητηθεί.

H Αλεξία Έβερτ είναι ένα από τα πρόσωπα που σε κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω τους από την πρώτη στιγμή τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο της με τον Γιώργο Αλβέρτη και το ιατρικό λάθος που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι εδώ και 14 χρόνια.

«Το χειρουργείο και η μετεγχειρητική παρακολούθηση έκαναν πολλούς γιατρούς να κουνάνε τα κεφάλια και να σιγοψιθυρίζουν για το θράσος, την απροσεξία και την αμέλεια των υπευθύνων συναδέλφων τους – πάντοτε όμως πίσω από κλειστές πόρτες» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Απόψε θα μιλήσει επίσης για τον δικαστικό αγώνα, τις καθημερινές δυσκολίες, τη στήριξη του γιου της αλλά και τη σχέση της με τον πατέρα της, Μιλτιάδη Έβερτ.

Η Αλεξία Έβερτ απόψε στο The 2 Night Show

Στην εκπομπή θα είναι καλεσμένος επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συστήνεται εκ νέου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ένα εντελώς διαφορετικό στιλ.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Λάκης Γαβαλάς κάνει τον δικό του απολογισμό του και μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή και τις δικαστικές εξελίξεις.

Τέλος, ο ηθοποιός και αγαπημένος πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Θανάσης Πατριαρχέας θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής.

Ο ηθοποιός μιλάει για το πώς κατάφερε να πάρει το ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο και αγαπητό στο ευρύ κοινό, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments