Video

Ποιος αποχώρησε από το Survivor: Αυτός έφυγε πριν την ένωση των ομάδων (vid)

Ποιος αποχώρησε από το Survivor: Αυτός έφυγε πριν την ένωση των ομάδων (vid)
Ποιος αποχώρησε από το Survivor: Ο Τόνι ήταν ο παίκτης που έφυγε από το reallity επιβίωσης λίγο πριν την ένωση των δυο ομάδων.

Ποιος αποχώρησε από το Survivor: Μέρα αποχώρησης ήταν για το Survivor η χθεσινή. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ποιος παίκτης θέλει να παραμείνει στο reallity επιβίωσης.

Οι δυο υποψήφιοι ήταν οι Τόνι Σταυράτης και ο Κυριάκος Πελεκάνος. Τελικά ο κόσμος αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τον Κύπριο παίκτη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τόνι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είχε τραβήξει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά με αρνητικό τρόπο.

Ποιος αποχώρησε από το Survivor: Ζήτησε συγνώμη ο Τόνι

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθε σε κόντρα με αντιπάλους και κάποιες φορές με τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τόνισε θέλησε να ζητήσει συγνώμη αν πίκρανε κάποιον όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

“Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Για την ομάδα, τους το είπα και στην παραλία, δεν ήμουν αυτός που περιμένανε, προσπάθησα να δώσω το 100%, αλλά δεν τα κατάφερα. Για τα υπόλοιπα παιδιά, ζητάω συγγνώμη απ’ όσους στεναχώρησα. Ένα παιχνίδι είναι, αυτό”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments