Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (17/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (17/4/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα ταρώ λενορμάν της Τετάρτης 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ατμόσφαιρα ερωτική
  • Λόγια αγάπης
  • Οικονομική αλλαγή

Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Οι καταστάσεις μέσα στον γάμο – δεσμό σας, έχουν γίνει αρκετά δύσκολες, και σε αυτό φταίνε τα τρίτα άτομα που τους έχετε επιτρέψει να μπαίνουν ανάμεσα σας.

Ταύρος

Τα πολλά λόγια από τον σύντροφο σας, μάλλον έχουν αρχίσει και σας προβληματίζουν, καθώς τώρα δεν έχετε δει κάτι που να μπορεί να γίνει πράξη.

Δίδυμοι

Υπάρχουν πρόσωπα γύρω σας, που σας θέλουν για να γίνετε ζευγάρι. Σίγουρα το έχετε καταλάβει, και μάλλον τώρα θα πρέπει και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις!

Καρκίνος

Τα ρίσκα για εσάς έχουν τελειώσει. Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας είναι, να επιλέξετε να μείνετε μέσα στην αγκαλιά που αισθάνεστε μόνο ασφαλείς.

Λέων

Επί του παρόντος, είστε κάθετοι και αρνητικοί στο να δεχτείτε τον πρώην σας πίσω. Πιθανόν και μέσα στην καρδιά σας, οι πληγές να μην έχουν κλείσει τελείως.

Παρθένος

Δεν θα ακούσετε αυτήν την φορά κανέναν, για το τι πρέπει να κάνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση. Τα προβλήματα τα ξέρετε μόνο εσείς και ο σύντροφος σας.

Ζυγός

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα οριστικό τέλος, σε καταστάσεις ερωτικές και ιστορίες που πάνε και έρχονται χωρίς όμως να σας προσφέρουν κάτι.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Πολλές οι γνωριμίες που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον πρέπει πια να ξεχάσετε το παρελθόν που σας έχει στοιχειώσει.

Τοξότης

Μόνο καλές θα είναι οι επαφές που τελικά θα έχετε με κάποιο άτομο, που έχετε καιρό να δείτε. Πιθανόν και ήδη μεταξύ σας να τρέχει ένας ιδιαίτερος έρωτας.

Αιγόκερως

Δεν θα πρέπει πλέον να σας απασχολεί το τι συμβαίνει μέσα στην σχέση του συντρόφου σας, με την άλλη πλευρά…αφού έχετε αποφασίσει να υπηρετείτε αυτό το σενάριο!

Φωτογραφία: unsplash


Υδροχόος

Δουλεύετε υπερβολικά και αυτό είναι κάτι που σας έχει πάρει μακριά, από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα πρέπει να βρείτε χρόνο για όλα και όλους.

Ιχθείς

Οι οικονομικές και οι οικογενειακές εκκρεμότητες που έχει το ταίρι σας, μάλλον σας έχουν κάνει να βαριέστε πια και ίσως και να περνάει από το μυαλό σας ένας χωρισμός.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments