Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (17/4/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (17/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους για την Τετάρτη 17/4/19.

Ζώδια Κριός

Αισθάνεστε κάπως ευέξαπτοι σήμερα; Τα συναισθήματά σας είναι έντονα σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να μην κάνετε την πρώτη κίνηση προς κάποιον/α ξεχωριστό/ή εκτός αν θέλετε να τους δώσετε συγκεχυμένα μηνύματα. Αποφύγετε ένα πιθανό μπέρδεμα και μια λανθασμένη πρώτη εντύπωση. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Ζώδια Ταύρος

Ντρέπεστε να γνωρίσετε καινούργια άτομα; Δοκιμάστε να κάνετε κοινωνικές επαφές γύρω από ένα τραπέζι. Οργανώστε ένα δείπνο και ζητήστε από τους φίλους σας να φέρουν κόσμο μαζί τους. Ή γραφτείτε σε μαθήματα μαγειρικής έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίσετε διάφορα άτομα έξω από τον συνηθισμένο κύκλο των φίλων σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι εντάξει να είστε κάπως εγωιστές με τον χρόνο σας σήμερα. Αναβάλλετε αυτά που μπορείτε να κάνετε αργότερα. Ακυρώστε τυχόν περιττές συναντήσεις και αποφύγετε να σπαταλήσετε τις ώρες σας διαβάζοντας το ένα blog μετά το άλλο. Οργανώστε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μπορείτε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας.

Ζώδια Καρκίνος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κατανοεί βαθιά αυτά που έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό μπορεί να είναι μια παρηγοριά για εσάς, ιδιαίτερα όταν αισθάνεστε μοναξιά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τα συναισθήματα που απαιτούνται για να ανταπεξέρθει και να εμπιστευτεί εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν.

Λέων

Η ειλικρινής σας επιθυμία να διατηρήσετε καλές επαφές μεταξύ όλων σας των φίλων είναι αξιέπαινη, αλλά δεν μπορείτε να τους αναγκάσετε να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους διαρκώς. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, δεν θα ταιριάξουν ποτέ και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Παρθένος

Είναι εντάξει να βασιστείτε στους φίλους σας για να σας υποστηρίξουν σήμερα. Για αυτό υπάρχουν ούτως ή άλλως. Απλά προσέξτε να μην τους φορτώσετε μονομιάς με όλα σας τα προβλήματα. Δείτε τον εαυτό σας σαν ένα μικρό πλοίο που χρειάζεται κάποιον να το ρυμουλκήσει, όχι σαν τον Τιτανικό.

Ζυγός

Βοηθήστε τους άλλους να ομορφύνουν τη ζωή τους και να βρουν την αρμονία μέσα τους. Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν καθυστερήσει πολύ να ανανεωθούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Προσφερθείτε να πάτε παρέα γυμναστήριο ή να κάνετε μαζί γιόγκα. Πηγαίνετε για σπα μαζί. Συνεργαστείτε για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και κάντε κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα. Ενδώστε σε πειρασμούς και επιθυμίες. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βγει εκτός ορίων και μην κοιτάξετε πίσω. Μη δίνετε σημασία στους ξενέρωτους. Πρόκειται να ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια!

Τοξότης

Αν σε κάθε ραντεβού που βγαίνετε απογοητεύεστε, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε μήπως θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα ιδανικά σας. Δε χρειάζεται να ξεχάσετε όλες τις ηθικές σας αξίες, αλλά καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στις αρχές σας για να διαπιστώσετε μήπως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Πριν πιαστείτε στα χέρια λόγω μιας έντονης συζήτησης που κλιμακώνεται ανάμεσα στους φίλους σας σχετικά με ποιους θα έπρεπε να βγαίνετε ραντεβού ή όχι, μην παίρνετε τοις μετρητοίς όλα τα σχόλια που θα ακούσετε. Μπορεί να αντιδρούν υπερβολικά στην ιδέα που έχετε για το τέλειο.

Ζώδια Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε και αρχίστε να κάνετε! Αν καθίσετε να αναλύσετε υπερβολικά το σχέδιό σας σχετικά με τα ραντεβού, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να εγκλωβιστείτε σε έναν κυκεώνα δεύτερων σκέψεων. Θα πρέπει να δράσετε τώρα αν θέλετε να γίνει κάτι αξιομνημόνευτο.

Ζώδια Ιχθύες

Το να αισθάνεστε πράγματα για κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να είναι τρομακτικό αλλά και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να φερθείτε επιπόλαια λόγω της έλξης που αισθάνεστε για αυτό το άτομο που θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι περισσότερο από ένα απλό φλερτ. Ενεργήστε προληπτικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments