Ελλάδα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι διάλογοι – φωτιά που τον οδήγησαν στη σύλληψη (vid)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι διάλογοι – φωτιά που τον οδήγησαν στη σύλληψη (vid)
Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού κατηγορείται ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, βάσει του εντάλματος με το οποίο συνελήφθη.

Ο 85χρονος φέρεται μαζί με έναν ακόμα συνάδελφο του να ζήτησαν 2 εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο προκειμένου να μην παραστεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι διάλογοι-φωτιά που τον εμπλέκουν με τη μαφία των φυλακών

O κοριός της ΕΛ.ΑΣ έχει καταγράψει τους κακοποιούς να μιλούν μεταξύ τους και να αναφέρονται και στο μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δεν έχουν δοθεί το φως της δημοσιότητας.

  • Οι διάλογοι που έδωσε στη δημοσιότητα το Open, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος. (είναι τα ονόματα των δύο ποινικολόγων) Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;»

  • Δείτε το σχετικό βίντεο με τους διαλόγους:

Σε άλλο διάλογο γίνεται η εξής αναφορά:

«Ότι ο κ. Αλέξανδρος ζήτησε 2.000, γιατί έχει ανάγκη για 2.000, εγώ ζήτησα πέντε, εσύ ζήτησες τρία. Τώρα εντάξει, εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος πέντε χιλιάρικα. Πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments