Ελλάδα

Μαφία των Φυλακών: Ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο

Μαφία των Φυλακών: Ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο
Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης.

Τρέχουν οι εξελίξεις για την  πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των φυλακών, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) συνελήφθη μετά την κατάθεσή του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, o γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ωστόσο, όπως έγινε αργότερα γνωστό, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Οι δύο δικηγόροι διώκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης. Για τους κκ. Λυκουρέζο και Παναγόπουλο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, Ευ. Νικόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 3.30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Οταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του- δικηγόρων, δεν τους επετράπη η επικοινωνία μαζί του.

Σημειώνεται, ότι η αντιτρομοκρατική είναι η υπηρεσία που ασχολείται με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά τα όσα είπε, αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play