Μedia

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η εμμονή της να κρύβει τους συντρόφους της (vid)

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η εμμονή της να κρύβει τους συντρόφους της (vid)
Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να αποκαλύπτει στα φώτα της δημοσιότητας τους συντρόφους της.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποτελεί μια από τις αγαπημένες μορφές που έχουν καθίσει σε καρέκλα κριτή στα Ελληνικά reality. Παρά το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιεύματος.

View this post on Instagram

Σήμερα στις 23:45 με τον @grigorisarnaoutoglou.official στον @ant1tv ! Και είπαμε πολλά! Thank you @elsaprotopsalti @dennis_kolpodinos @baxgeorgia Outfit @ennymonacostyle Jewelry @serkosjewelry #tonightshow #tonight#talkshow#nightshow #katonthemoon

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) on

Το ίδιο ισχύει για την προσωπική της ζωή και τους συντρόφους της. Η Διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ομίλου ANT1 αποκάλυψε ότι δεν θέλει να φανερώνει τους άντρες που έχει σχέση, ενώ αποκάλυψε πόσο συχνά λέει ψέματα.

Παράλληλα, υποσχέθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μια μέρα θα φορέσει νυφικό.

 Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANT1, Κατερίνα Γκαγκάκη, σπούδασε Ψυχολογία και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science.

Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Ιmage Making & Μedia Perception Management και πολυετή εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες.

Ένας μεγάλος αριθμός Επικοινωνιακών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα οποία έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί, έχουν αποσπάσει δεκάδες βραβεία και αποτελούν case studies.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANT1. Σε αυτό το διάστημα έχει συνεργαστεί με ένα πλήθος τηλεοπτικών προσώπων και προσωπικοτήτων του θεάματος γενικότερα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής στους τρεις κύκλους του δημοφιλούς talent show του ΑΝΤ1 «The X-Factor».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments