Video

Suvivor spoiler: Γιατί διακόπτεται το reality επιβίωσης (vid)

Suvivor spoiler: Γιατί διακόπτεται το reality επιβίωσης (vid)
Suvivor spoiler: Το ΣΚΑΪ αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο γνωστό reallity επιβίωσης.

Suvivor spoiler: Ο φετινός κύκλος του reality επιβίωσης δεν είναι το ίδιο επιτυχημένος με τους προηγούμενους. Ειδικότερα με τον πρώτο που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Αυτό έχει προβληματίσει έντονα του ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Φαλήρου βλέπουν ότι τα νούμερα είναι χαμηλά παρά το γεγονός πως έγιναν πολλές προσπάθειες να ανέβουν. Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα και του Πατρίκ Ογκουνσότο δεν βοήθησαν ιδιαίτερα.

View this post on Instagram

💥Δεύτερος αγώνας επαθλου💥 Παναρισμένα μπουτάκια 🍗κοτόπουλο κερδίζει στον δεύτερο αγώνα η ομάδα που θα καταφέρει να επικρατήσει στον απαιτητικό στίβο 💣 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Πότε θα πέσει “μαύρο”

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΣΚΑΪ σκέφτεται να τελειώσει το Survivor νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μάλιστα, υπήρχαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για μαζικές αποχωρήσεις παικτών προκειμένου να πέσει γρήγορα η αυλαία.

Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κόψουν από Μεγάλη Τρίτη το Survivor και να το γυρίσουν πίσω την επόμενη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Φυσικά δεν πρόκειται για οριστικό κόψιμο του προγράμματος, αλλά για την διακοπή για τις ημέρες των γιορτών. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η οριστική ημερομηνία που θα τελειώσει ο φετινός κύκλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments