Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

ζώδια κριός .

Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τότε κάποιος θα λειτουργήσει σαν τέλειο «φερέφωνο»…και δε θα ‘ναι ο εραστής σου. Ωστόσο, δεν θέλεις να προβάρεις το ερωτικό σου μήνυμα. Προτιμάς να λειτουργήσεις αυθόρμητα. Μπορείς να βιώσεις νέα επικοινωνιακά βάθη, μιλώντας με ειλικρίνεια και αφήνοντας τα λόγια σου να ρέουν, όπως αυτά θα επιλέξουν. Οπότε μην αφήνεις τον εραστή σου, σε άγνοια!

ζώδια ταύρος

Θα νιώσεις αισθητά πιο αποφασισμένη να πετύχεις μια ερωτική σου φιλοδοξία και δεν έχεις καμία αμφιβολία, για το πόσα σημαίνει για σένα…το να το κάνεις!

Καταλαβαίνεις πως όσα σκέφτεσαι μπορείς να τα πετύχεις. Και πιθανότατα να μην έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς με όσους προσπαθούν να σε πείσουν πως ακολουθείς μια χίμαιρα ή φαντασίες.

Απλώς να ξέρεις, πως ένας τόσο ισχυρός παθιασμένος σκοπός, μπορεί να φέρει γρήγορα, -αν όχι στιγμιαία- αποτελέσματα. Βεβαιώσου μόνο, πως η καρδιά σου το θέλει πραγματικά!

ζώδια δίδυμοι

Ο χρόνος που αφιερώνεις για να ακολουθήσεις κάτι σόλο, θα αναφερθεί σε μια συζήτηση με τον εραστή σου, που δεν είχες προβλέψει. Ωστόσο, δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις μεγάλες συζητήσεις, ειδικά αν ο εραστής σου, χρειάζεται ένα εξαιρετικό ακροατή. Ό, τι θα συζητηθεί θα έχει να κάνει περισσότερο με το ταίρι σου, παρά με σένα. Αλλά μπορείς μια χαρά ν’ αντιμετωπίσεις το δίλημμα του εραστή σου, λόγω της σοφίας που απέκτησες από τις εμπειρίες σου.

ζώδια καρκίνος

Θα μπορούσες να ανατρέξεις στους φίλους για διαβεβαιώσεις σχετικά με μια υπόθεση της ερωτικής σου ζωής. Γνωρίζεις όλα όσα είναι καλά ή όσα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά ίσως να μην είσαι σε θέση να συζητήσεις το γεγονός, πως βλέπεις το μέλλον με φόβο και αβεβαιότητα. Η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε κάποιον, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη αν καταφέρει να σου αποσαφηνίσει ορισμένα γεγονότα που έχουν μπερδέψει το μυαλό σου. Αλλά πιστεύεις ειλικρινά πως θα σου υποδείξουν πράγματα, που δεν πιστεύεις ήδη?

ζωδια λέων

Μια περίεργη σχέση υπάρχει, μεταξύ της δουλειάς και της ερωτικής σου ζωής. Και αν είσαι ελεύθερη μπορεί να ενθουσιαστείς, από την προοπτική να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση στη δουλειά σου. Ωστόσο, αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις, πως η συνεργασία με το ταίρι σου, μπορεί να φέρει τη σχέση σας, σε μια καινούργια και βαθύτερη συναισθηματική σφαίρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οτιδήποτε εκτυλιχθεί ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και αυτοπειθαρχία. Ειδικά αν αποσταθεροποιηθεί η υπευθυνότητά σου, λόγω του ότι θα είσαι επικεντρωμένη αλλού.

ζώδια παρθένος

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις δείξει στην ερωτική σου σχέση, θα σου επιβεβαιώσει, πως τα ερωτικά σου θέματα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Δεν θυμάσαι μόνο το πώς η δράση σου έχει προκαλέσει μια αντίδραση από τον εραστή σου, αλλά και πόσο διαχειρίσιμη ή λιγότερο ασταθής φαίνεται πλέον, η ερωτική σου ζωή, χάρη στις προσπάθειές σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως η πίστη ή η υποστήριξή σου, θα περάσουν απαρατήρητα ή δεν εκτιμηθούν.

ζώδια ζυγός

Για να αποκαλύψεις ή να μην αποκαλύψεις ορισμένες πληροφορίες, θα είναι το καυτό θέμα που θα σε βάλει σε σκέψεις σήμερα. Κάτι που θ’ ανακαλύψεις για τον εραστή σου, μπορεί να σε κάνει να θέλεις να το μοιραστείς άμεσα με κάποιον, που είναι πρόθυμος ν’ ακούσει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σκεφτείς τις συνέπειες, μιας τέτοιας αποκάλυψης….όποια κι αν είναι αυτή. Ο εραστής σου, μπορεί να μην ενθουσιαστεί καθόλου, αν μάθει πως μιλάς πίσω από την πλάτη του. Αν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία για να μιλήσεις, τότε λάβε το κι αυτό σοβαρά υπόψη.

ζώδια σκορπιός

Ίσως να μη μπορείς να επισημάνεις πώς ή γιατί, κάτι που φαίνεται μυστηριώδες ή αινιγματικό στη σχέση σου, σε συγκινεί. Αλλά το αντιμετωπίζεις ανοιχτόμυαλα….και καλά κάνεις! Μπορεί να υπάρχουν πολυάριθμες δυνατότητες γύρω από το σημείο, που θα σε μεταφέρει αυτή η μυστηριακή ατμόσφαιρα. Μπορεί επίσης να είναι μια αυθόρμητη εξέλιξη που λαχταρούσες να συμβεί εδώ και καιρό! Καθοδηγήσου από το αβέβαιο! Επειδή η καθοδήγηση από την περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη ενθουσιώδη και γεμάτα πάθος!

ζώδια τοξότης

Μπορεί να είσαι πρόθυμη να ανεχτείς μια ανισορροπία στη σχέση σου, αλλά οι τρέχουσες συνθήκες, θα σε ωθήσουν να πεις όσα σκέφτεσαι. Ωστόσο, υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος για να μεταφέρεις τη δυσαρέσκεια ή τη δυστυχία σου. Το να δημιουργήσεις εντάσεις….μάλλον δεν είναι ο σωστός τρόπος. Μπορείς να λύσεις αυτό το θέμα, μιλώντας ειλικρινά, ήρεμα κι ευαίσθητα. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, αναγκαστικά θα περιπλέξει τα πράγματα.

ζώδια αιγόκερως

Είναι πιθανό να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να δείξεις όσο μεγαλύτερη υπομονή κι επιμονή, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου. Αυτό, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο από το γεγονός ότι η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται…. ή αντιμετωπίζεις μια κατάσταση για πολλοστή φορά, που νόμιζες πως ήταν τελειωμένη. Αν όμως αυτό, είναι κάτι που ο εραστής σου, ξαναφέρνει στο φως, μάλλον δεν έχει λυθεί. Με ανοιχτό μυαλό και θετική προσέγγιση, μπορείτε τελικά μαζί, να το κλείσετε όποτε χρειαστεί.

ζώδια υδροχόος

Θα αφοσιωθείς έντονα στο να δημιουργήσεις μια συγκεκριμένη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, που σε ορισμένα σημεία είναι μεγάλη. Ίσως όμως χρειαστεί, να διασφαλίσεις πως ο εραστής σου κατανοεί κι εγκρίνει τη σθεναρή σου προσέγγιση. Ευτυχώς, ξέρεις πως θέλεις το καλύτερο κα για τους δυο σας! Για να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου, θα πρέπει να γνωρίζεις την αξία της συνεργασίας.

ζώδια ιχθύες

Οι προσπάθειές σου, υποστηρίζονται από μεγάλο πάθος σήμερα. Αν σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου, να τον κάνεις να σ’ ερωτευθεί με πάθος ή να κάνεις κάτι που θα τον χαροποιήσει, τότε φαίνεται πως μπορείς να τα καταφέρεις, με ένα πραγματικά ρομαντικό στυλ. Οι ειλικρινείς και αυθεντικές σου προσπάθειες, θα αποτελέσουν τον καταλύτη για τις αλλαγές στη σχέση σου – και ίσως γρηγορότερα από ό, τι περίμενες!

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments