Αθλητισμός

Euroleague: Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το break

Euroleague: Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το break
Euroleague: Απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια, αφού η σειρά στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε πολύ κοντά στο break στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague με τη Ρεάλ. Απέδειξε με την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στη Μαδρίτη ότι μπορεί να κερδίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στο σπίτι της.

Στον αγώνα της Τετάρτης κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 14 πόντων και προηγήθηκε με 66-72. Στα τέσσερα τελευταία λεπτά όμως, δεν πέτυχε πόντο και η Ρεάλ με ένα σερί 9-0 πήρε τη νίκη με 75-72.  Απόψε (22:15) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια, αφού η σειρά στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου αγώνα και πέτυχε 17 πόντους. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη στο σημερινό παιχνίδι των playoffs της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Καλάθης είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague με 385 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 12,4 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 27 πόντοι που σημείωσε στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου με τη Ρεάλ πέτυχε 17 πόντους στη Μαδρίτη και 14 στο ΟΑΚΑ.

Πιτίνο: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά εγώ δεν φοβάμαι κανέναν»

«Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση.  Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο. Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments