Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χωρίς Ραντζέλοβιτς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ολυμπιακός: Χωρίς Ραντζέλοβιτς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
Ολυμπιακός: Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα είναι στην αποστολή της Σερβίας για το EURO U21 και πιθανότατα θα απουσιάσει από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Μετά τους Σισέ, Μεριά, Καμαρά και Χασάν (αν παραμείνει) που θα τους στερηθεί λόγω Κόπα Αφρικα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ούτε τον Λάζαρ Ραντζέλοβις.

Ο νεαρός Σέρβος που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, θα είναι στην αποστολή της εθνικής Κ21 της Σερβίας, στο EURO U21 που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου.

Οι αγώνες της Σερβίας στον όμιλο είναι στις 17/6, στις 20/6 και στις 23/6 ενώ σίγουρα θα χρειαστεί και κάποιες μέρες ξεκούραση κάτι που σημαίνει πώς δεν θα προλάβει ούτε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Σε 34 ματς με την Ραντνίσκι ο νεαρός άσος έχει καταγράψει φέτος 5 γκολ και 10 ασίστ στο σέρβικο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Ραβανέλι λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Ολυμπιακός διαχρονικά ψωνίζει παίκτες από την Βραζιλία. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από την χώρα του καφέ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τα «ερυθρόλευκα».

Οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για παίκτες που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ακόμα και αν παίζουν στο εξωτερικό. Ένας από αυτούς είναι ο Ραβανέλι που παίζει στην Αχμάτ Γκρόζνι της Ρωσίας.

Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι να γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός φέρεται να έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους ακραίους παίκτες του.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Ραβανέλι

Πρόκειται για τον 21χρονος εξτρέμ που μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Η θέση που αισθάνεται καλύτερα είναι πίσω από τους επιθετικούς. Θα μπορούσε δηλαδή να πάρει τη θέση του Νάχτο στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και φέτος μετράει 14 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ. Οι πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει τις επαφές. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments