Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κλείνει το φύλλο αγώνα και μετά οι έξαλλοι πανηγυρισμοί

ΠΑΟΚ: Κλείνει το φύλλο αγώνα και μετά οι έξαλλοι πανηγυρισμοί
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα είναι στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΟΚ: Είναι ξεκάθαρο πως εκατοντάδες πυρσοί θα ανάψουν την Κυριακή στην Τούμπα αλλά μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όπως γράφει η Metrosport, για να μην κινδυνέψει με πρόστιμο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ή με τιμωρία της έδρας της (που θα την ακολουθήσει στο νέο Πρωτάθλημα) είναι ξεκάθαρο πως το πυρο-show θα λάβει χώρα αφού κλείσει το φύλλο αγώνα.

Δηλαδή θα έχουν αποχωρήσει οι διαιτητές, θα έχει αποχωρήσει από το γήπεδο η αποστολή του Λεβαδειακού και με το κλείσιμο του φύλλου αγώνα και τις υπογραφές των αρχηγών θα “τελειώσει” τυπικά το παιχνίδι.

Αμέσως μετά οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να σχηματίσουν το πύρινο δαχτυλίδι που είχε σχηματιστεί πριν από μερικά χρόνια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει μεταγραφική βόμβα ο Σαββίδης μετά τη φιέστα του

Μετά από επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ ο “δικέφαλος” του Βορά είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί και τονίζει στους συνεργάτες του πως είναι ακόμα στην αρχή.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει σε μια μεταγραφική βόμβα. Αυτή θα είναι κάτι σαν δώρο προς τον κόσμο της ομάδας για την επιστροφή στην κορυφή.

Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια Σαββίδη έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι το μεγάλο μπαμ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σέρτζιο Ολιβέιρα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες στην ομάδα. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του δεν είναι μικρή. Συγκεκριμένα αυτή αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ένα τέτοιο πόσο είναι απαγορευτικό για κάθε Ελληνική ομάδα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στον “δικέφαλο” έχουν παρατήσει την περίπτωση του. Αντίθετα έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά της Πόρτο προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments