Ελλάδα

Ληστεία στο Παγκράτι: Χτυπούσαν αλύπητα 85χρονη για χρήματα και χρυσαφικά

Ληστεία στο Παγκράτι: Χτυπούσαν αλύπητα 85χρονη για χρήματα και χρυσαφικά
Η ληστεία στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Παγκράτι δεν είχε τελειωμό με τους δράστες να εκτονώνουν όλη τους την βαρβαρότητα πάνω της.

Ληστεία στο Παγκράτι: Δύο κουκουλοφόροι ληστές ξυλοκόπησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/4) 85χρονη μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να την χτυπούν.

Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος. Κράτησαν ομήρους τους δύο ηλικιωμένους και χτυπούσαν αλύπητα την άτυχη γυναίκα.

Την είχαν καθηλωμένη στο κρεβάτι από τις 2 έως τις 7 το πρωί, όταν και διέφυγαν.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η 84χρονη διακομίστηκε στο Βουγιουκλάκειο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που έσωσαν την 85χρονη και τον σύζυγό της. Ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σπίτι της οδού Λογοθέτη στο Παγκράτι.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments