Lifestyle

Χειρόγραφο σημείωμα του Drake πωλείται για 7.500 δολάρια

Χειρόγραφο σημείωμα του Drake πωλείται για 7.500 δολάρια
Το σημείωμα του Drake πωλείται από την εταιρεία ενθυμίων, Moments in Time.

Ο Καναδός ράπερ Drake είχε γράψει ένα σημείωμα προς τη μητέρα του όταν ήταν παιδί και σήμερα πωλείται έναντι 7.500 δολαρίων. Στο χειρόγραφο μήνυμα που απευθύνεται στη μητέρα του, ο ράπερ, το πλήρες όνομα του οποίου είναι – Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ – υπόσχεται να καθαρίσει το δωμάτιό του. «Θα καθαρίσω το δωμάτιό μου όταν επιστρέψω σπίτι» γράφει στο σημείωμα το οποίο φέρει την υπογραφή του.

Ο τότε επίδοξος ράπερ Drake περιγράφει επίσης τα επιτεύγματά του για τη μελλοντική βιογραφία του, λέγοντας ότι «τραγουδάει» και ότι «ζει για τη μουσική» και καταγράφει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες όπως, Will Smith, Notorious BIG, Jay Z, Usher και Al Green. Σύμφωνα με το TMZ, το σημείωμα ήταν μέσα σε ένα παλιό βιβλίο με ρίμες, το οποίο ο ράπερ βρήκε σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο παλιό εργοστάσιο επίπλων του παππού του στο Τορόντο, στο οποίο εργαζόταν.

Το σημείωμα πωλείται από την εταιρεία ενθυμίων, Moments in Time. Εν τω μεταξύ, ο Drake ο οποίος βρίσκεται στην περιοδεία Assassination Tour ανακοίνωσε σε μία από τις συναυλίες του στο Λονδίνο ότι ετοιμάζει νέα ηχογράφηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you London for an incredible 7 nights. Forever indebted to all the fans and to every artist that stepped out to lend their gifts and energy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις

Drake: Σύντομο βιογραφικό

Ο Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ (24 Οκτωβρίου 1986), γνωστός και ως Drake, είναι Καναδός μουσικός, συνθέτης και ράπερ και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1986 στο Οντάριο του Καναδά. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην διασημότητα σε μια εφηβική τηλεοπτική σειρά ”Degrassi:The next Generation” στις αρχές του 2000. Επιθυμώντας να γίνει ράπερ, παράτησε την σειρά το 2007, ακολουθώντας με το πρώτο του άλμπουμ, ”Room for Improvement”. Έκανε δύο ακόμα τραγούδια, το ”Comeback Season” και το ”So Far Gone”, προτού υπογράψει για την Lil Wayne’s Young Money Entertainment το 2009.

O Drake δημιούργησε το πρώτο του άλμπουμ με την βοήθεια στούντιο, το ”Thank Me Later” το 2010, το οποίο έγινε 1# στο Bilboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πάρα πολύ σύντομα αναδείχτηκε πλατινένιο από τον δισκογραφική βιομαχανία της Αμερικής (RIAA).Ύστερα, το 2011 το ”Take Care” και το 2013 το ”Nothing Was The Same”, το δεύτερο από τα δύο του χάρισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ ραπ. Κυκλοφόρησε το τέταρτό του άλμπουμ ”Views” το 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Only Child.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις

Το 2017 ο Ντρέικ κυκλοφόρησε το άλμπουμ ”More Life”, το οποίο δεν περιείχε μόνο το μουσικό είδος της ραπ, χαρακτηρίζοντας το ο ίδιος ως playstyle, παρά κανονικό άλμπουμ. To 2018, κυκλοφόρησε το άλμπουμ ”Scorpion” με κύριο τραγούδι το ”God’s Plan” και το ”Nice For What”. Επίσης συμμετείχε στο τραγούδι των Migos ”Walk It Talk It” και στο τραγούδι επιτυχία από το πρώτο άλμπουμ του ανερχόμενου ράπερ BlocBoy JB, το ”Look Alive”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments