Video

Game of Thrones: Ο “Khal Drogo” ξύρισε το μούσι του και οι θαυμάστριές του “πενθούν” (vid)

Game of Thrones: Ο “Khal Drogo” ξύρισε το μούσι του και οι θαυμάστριές του “πενθούν” (vid)
Ο Τζέισον Μομόα, γνωστός ως "Khal Drogo" από την σειρά "Game of Thrones" ξύρισε το μούσι του έπειτα από επτά χρόνια.

Ο Τζέισον Μομόα, ο “Khal Drogo” του «Game of Thrones» και “Aquaman” των ταινιών της DC, είναι ένας ηθοποιός που έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό, για πολλούς (και ευνόητους) λόγους. Ο Τζόζεφ Τζέισον Ναμακαέχα Μομόα είναι Αμερικανός ηθοποιός, μοντέλο, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός. Περισσότερο γνωστός, ωστόσο, έγινε από τηλεοπτικούς ρόλους, στις σειρές Stargate Atlantis, ως Ronon Dex και Game of Thrones, ως Khal Drogo. Με το Road to Paloma (2014), έκανε το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

Αργότερα, εμφανίστηκε και σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές όπως στην ταινία Κόναν ο Βάρβαρός (2011), ως Κόναν, καθώς και στην ταινία Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης (2016), ως Aquaman. Τον ίδιο ρόλο θα ερμηνεύσει και στις επερχόμενες ταινίες Justice League (2017) και Aquaman (2018), οι οποίες ανήκουν στο DC Extended Universe.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του, το οποίο είχε από το 2012! Η απόφαση του Τζέισον Μομόα ράγισε καρδιές και οι θαυμάστριές του “πενθούν” βλέποντας την αλλαγή του. Ο ίδιος ανέφερε ότι αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του έπειτα από επτά χρόνια, για περιβαλλοντικούς λόγους. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα και ένα βίντεο από την στιγμή που ξυρίζεται στο YouTube. «Αντίο Drogo, Aquaman, Declan, Baba! Ξυρίζω το μούσι μου, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή» έγραψε στον τίτλο του βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτισε το λουκ πολλών από τους διάσημους χαρακτήρες που υποδύθηκε. «Μια αλλαγή προς το καλύτερο… για τα παιδιά μου, για τα παιδιά μας, για τον κόσμο».

Στο βίντεο, ο Momoa εξηγεί ότι ξυρίζει τη γενειάδα του, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον καταστροφικό αντίκτυπο των πλαστικών στο περιβάλλον. “Ξύρισα αυτό το θηρίο, είναι καιρός να κάνουμε μια αλλαγή. Μια αλλαγή προς το καλύτερο … για τα παιδιά μου, για τα παιδιά σας, τον κόσμο. Ας κάνουμε μια θετική αλλαγή για την υγεία του πλανήτη μας “, λέει στο βίντεο. “Ας καθαρίσουμε τους ωκεανούς μας και τη γη μας. Ελάτε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Ας κάνουμε μια αλλαγή στο άπειρο ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Νερό σε κουτιά, όχι πλαστικό. ”

Το Twitter πήρε φωτιά με την απόφασή του να ξυρίσει το μούσι του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments